Τα καλύτερα SUV 2018 – Νέα μοντέλα

0
14556

Ψάχνετε για τα καλύτερα SUV για εύκολες ημερήσιες μετακινήσεις, και για περιπέτειες το Σαββατοκύριακο; Είτε ψάχνετε για ένα μικρό SUV με οικονομία καυσίμου είτε χρειάζεστε ένα SUV τριών σειρών με χωρητικότητα μέχρι και επτά επιβάτες, υπάρχουν πολλές επιλογές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Τα καλύτερα SUV 2018 – Νέα μοντέλα:

8Honda CR-V 2018

Honda CR-V 2018

Η Honda έχει για χρόνια το στέμμα στην αγορά SUV. Η φόρμουλα της είναι απλή: Κάνετε αξιόπιστα αυτοκίνητα με διαισθητικά gadgets σε μια δίκαιη τιμή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να πάτε την βόλτα σας χωρίς ωα δείτε ένα να κυκλοφορά. Είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο το CR-V πέρνει συνεχώς βραβέυσεις ως το καλύτερο SUV. Δεν είναι ακριβώς το αυτοκίνητο που πρόκειται να κάνετε το σοου σας με κολπάκια, αλλά από τη στιγμή που θα πάρετε ένα, οι ημέρες που κάνατε κολπάκια θα είναι πολύ πίσω σας.

Δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα τιμές, αλλά αναμένεται ότι το νέο CR-V θα κοστίζει περισσότερο από το παλιό – γι ‘αυτό θα κοστίσει από περίπου € 28,547 για βενζινοκίνητο μοντέλο με κίνιση στους δύο τροχούς. Τα μοντέλα βενζίνης ξεκινούν την πώληση το φθινόπωρο του 2018, ενώ τα υβρίδια θα κυκλοφορίσουν στις αρχές του 2019.
Αν σας άρεσε το άρθρο μας ‘Τα καλύτερα SUV 2018 – Νέα μοντέλα’ τότε δείξτε την εκτίμηση σας και κοινοποιήστε το.ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
Αφήστε την κριτική σας:
5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 5 reviews)

 

Περίληψη
Τα καλύτερα SUV 2018 - Νέα μοντέλα
Όνομα Άρθρου
Τα καλύτερα SUV 2018 - Νέα μοντέλα
Περιγραφή
Τα καλύτερα SUV 2018 - Νέα μοντέλα για το 2018. Ψάχνετε για τα καλύτερα SUV για εύκολες ημερήσιες μετακινήσεις, και για περιπέτειες το Σαββατοκύριακο; Είτε ψάχνετε για ένα μικρό SUV με οικονομία καυσίμου είτε χρειάζεστε ένα SUV τριών σειρών με χωρητικότητα μέχρι και επτά επιβάτες, υπάρχουν πολλές επιλογές
Συγγραφέας
Όνομα Εκδότη
Πως Να
Λογότυπο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one + 4 =