Τα καλύτερα αυτοκίνητα του 2018

0
3949

Τα SUV και τα superminis πρόκειται να ξεχωρίσουν στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς βλέπουμε τα καλύτερα αυτοκίνητα του 2018.

Καθώς τα SUV / crossovers και τα superminis κυριαρχούν στις πωλήσεις, είναι αναμενόμενο να κυριαρχούν μεγάλο μέρος στην λίστα μας. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει αξιόπιστος αριθμός coupe και saloon πολυτελείας για να κρατήσει τους πάντες ενθουσιασμένους.

Μερικά απο αυτά είναι τα νέα Mercedes A-Class, Audi Q3, BMW Σειρά 8 και Volkswagen Polo, και της αναμενόμενης Jaguar E-Pace.

10Alfa Romeo ‘5 Series’ rival

Alfa Romeo ‘5 Series’ rival

Το εντυπωσιακό Giulia έχει αναβιώσει την Alfa Romeo στον τομέα των saloon και τώρα η ιταλική μάρκα αναζητά να συναγωνιστεί με την BMW Σειρά 5 και Mercedes E-Class. Το ακόμα ανώνυμο τετράπορτο του, θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα που αναπτύχθηκε από το Giulia – όπως και η Jaguar με το XE και το XF – έτσι ώστε να προσφέρεται με τους ίδιους κινητήρες και να προσφέρει μια παρόμοια οδηγική εμπειρία. Εάν το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται στο στυλ της αποκλειστικής εικόνας του, η νέα, μεγαλύτερη Alfa θα προσφέρει την ίδια εμφάνιση, όπως και τον μικρότερο αδερφό της.

https://www.youtube.com/watch?v=npHFvg_gm4I

Τα καλύτερα αυτοκίνιτα του 2018 - ta kalitera autokinita tou 2018 

ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:Αφήστε την κριτική σας:
3.3
Rated 3.3 out of 5
3.3 out of 5 stars (based on 13 reviews)
Περίληψη
Τα καλύτερα αυτοκίνητα του 2018
Όνομα Άρθρου
Τα καλύτερα αυτοκίνητα του 2018
Περιγραφή
Τα καλύτερα αυτοκίνιτα του 2018. Τα SUV / crossovers και τα superminis κυριαρχούν στις πωλήσεις, είναι αναμενόμενο να κυριαρχούν μεγάλο μέρος στην λίστα μας. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει αξιόπιστος αριθμός coupe και saloon πολυτελείας για να κρατήσει τους πάντες ενθουσιασμένους.
Συγγραφέας
Όνομα Εκδότη
Πως Να
Λογότυπο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 3 =