Πώς να μιλάς με κορίτσια – Έξυπνες Συμβουλές

0
699

Πώς να μιλάς με κορίτσια, pos na milas me koritsia

Πώς να μιλάς με κορίτσια – Πως να προσεγγίσετε μια κοπέλα

Μπορεί να μη φαίνεται, αλλά η φωνή σας είναι το πιο ισχυρό εργαλείο που έχετε για να προσελκύσετε ένα κορίτσι. Η γνώση του πώς να μιλάς με τα κορίτσια είναι πιο σημαντική από το να γνωρίζεις πώς να ντυθείς, να είσαι σωματικά ελκυστικός ή ακόμα και να έχεις πολλά χρήματα.

Πολλά από αυτά τα πράγματα είναι από τα κλισέ που κάποιοι τύποι εξακολουθούν να σκέφτονται ότι έχουν κάποια εφαρμογή στα ραντεβού. Η αλήθεια είναι ότι πάντα θα πρέπει να βασίζεστε στις λέξεις για να κάνετε ένα κορίτσι να σας θέλει.

Όταν όλα λέγονται και γίνονται, η γλώσσα θα την προσελκύσει, θα της δώσει την καλύτερη ιδέα για το ποιος είσαι πραγματικά και γιατί είσαι καλή επιλογή γι’ αυτήν.

Αλλά η συζήτηση είναι τέχνη. Είναι λεπτή, συγκεκριμένη και πρέπει να αντιμετωπιστεί με τον σωστό τρόπο αν πρόκειται να την χρησιμοποιήσετε για να κατακτήσετε ένα κορίτσι.

Λοιπόν τι κάνετε; Είτε αγωνίζεστε με το πώς να γράψετε σε ένα κορίτσι online είτε πώς να μιλήσετε με κορίτσια σε πάρτι, ο τύπος είναι ο ίδιος.

Επικοινωνήστε την ελκυστικότητά σας

Γνωρίζοντας πώς να μιλήσετε με τα κορίτσια πραγματικά είναι πολύ σημαντικό για το πόσο καλά μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδιότητες ενός ελκυστικού άνδρα. Είναι θέμα της κανονικής συζήτησης, ενώ εστιάζetε σε ορισμένα καυτά θέματα, ιστορίες και ενδείξεις που είναι όλα δυναμίτης όταν πρόκειται να προσελκύσετε ένα κορίτσι.

Τουλάχιστον, θέλετε να μεταφέρετε τα εξής:

  • έχετε εμπειρία με άλλες γυναίκες
  • έχετε επιλογές
  • είστε σίγουροι
  • έχετε αυτοέλεγχο
  • η αλληλεπίδραση δεν αφορά μόνο την προσπάθεια να κοιμηθείτε μαζί της

Δείξτε της ότι ξέρετε πώς να εντυπωσιάσετε ένα κορίτσι

Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό με τρόπο που είναι σαφής, αλλά χωρίς να είναι εμφανής ή χωρίς να προσπαθήσετε σκληρά, θα αρχίσει να σας βλέπει ως έναν τύπο που αξίζει να είναι μαζί του. Μπορείτε να το ολοκληρώσετε λέγοντας ιστορίες για τον εαυτό σας που εμφανίζουν αυτές τις ιδιότητες, ή ακόμα και με τον τρόπο που ανταποκρίνεστε σε μια δύσκολη κατάσταση ή πώς ζητάτε σε ένα κορίτσι να βγείτε.

Σταματήστε να προσπαθείτε: Ο εύκολος τρόπος για να μιλήσετε σε ένα κορίτσι που σας αρέσει

Εντάξει, πρέπει να προσπαθήσετε όταν μιλάτε με ένα κορίτσι. Εάν υπάρχει έλξη, είναι κάτι αναπόφευκτο. Αλλά η ιδέα είναι να μη φαίνεται σαν να προσπαθείτε.

Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε στη συζήτηση είναι να προσπαθήσετε πάρα πολύ σκληρά για να την εντυπωσιάσετε. Ο στόχος σας θα πρέπει να είναι να αφήσετε ενδείξεις για το είδος του ατόμου που είστε, χωρίς να σπρώχνετε αυτά τα πράγματα στο πρόσωπό της.

Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να φωνάζετε «Έχω κάνει πολλές σχέσεις!» και στο να λέτε μια ιστορία για μια φορά που βρισκόσασταν σε ένα κλαμπ και ένα κορίτσι σας άρπαξε και σας φίλησε.

Αναζητώντας επιβεβαίωση δεν είναι ο τρόπος για να κατακτήσετε ένα κορίτσι

Το ένα είναι η αναζήτηση επιβεβαίωσης, η απελπισία και το είδος του τύπου που μιλάει γι’ αυτό δημόσια, ενώ το άλλο είναι αστείο και προβάλλει το γεγονός ότι έχετε γυναίκες που σας θέλουν. Επιπλέον, δείχνει ότι δεν απολαμβάνετε απαραιτήτως όλα τα πλεονεκτήματά τους, γεγονός που δείχνει ότι έχετε πρότυπα.

Λέγοντας ότι κοιμάσαι με πολλά κορίτσια ακούγεται σαν να προσπαθείς να εντυπωσιάσεις, ενώ λέγοντας μια ιστορία για μια εποχή που μια κοπέλα σε κυνηγούσε το κάνει λιγότερο εμφανές.

Είναι το ίδιο είδος διάκρισης μεταξύ της προσπάθειας να προβληθείτε σε ένα κορίτσι ξοδεύοντας πολλά χρήματα γι’ αυτήν, αντί να βρείτε απλώς έναν τρόπο να την αφήσετε να διακρίνει μόνη της ότι βγάζετε πολλά λεφτά από την καριέρα σας.

Ο ένας δείχνει αυτοπεποίθηση και ο άλλος κάνει ακριβώς το αντίθετο.

Ρώτα για εκείνη

Μερικές φορές από τη νευρικότητα, ένας τύπος μπορεί να αρχίσει να μιλάει πάρα πολύ για τον εαυτό του. Είτε προσπαθεί να την κάνει κοπέλα του ή απλώς να περάσει καλά, έχει την τάση να ανησυχεί ότι θα τελειώσουν τα πράγματα που έχει να πει, κι έτσι ως αντίδραση απλά θα αρχίσει να μιλάει χωρίς να σταματήσει ποτέ.

Σίγουρα δεν είναι πρόβλημα να έχετε πολλά θέματα συζήτησης έτοιμα, αλλά αν δεν της δώσετε την ευκαιρία να μιλήσει για το τι την ενδιαφέρει ή για το τι συμβαίνει στη ζωή της, δεν θα σας θεωρήσει κοινωνικό άτομο.

Αυτός δεν είναι ακριβώς ο τρόπος για το πώς να κάνετε ένα κορίτσι να σας συμπαθήσει από την αρχή. Αν μη τι άλλο, θα σας βλέπει σαν να είστε γεμάτοι από το εγώ σας.

Επιπλέον, δεν πρέπει να της κάνετε ερωτήσεις της. Εάν παίζετε για τους σωστούς λόγους, θα πρέπει γενικά να ενδιαφέρεστε για τις γυναίκες ενώ τους μιλάτε.

Ακόμα κι αν το κορίτσι με το οποίο πρόκειται να μιλήσετε θα είναι γνωριμία μιας νύχτας ή θα μπορούσατε να δείτε τον εαυτό σας να περπατάει δίπλα της στο μέλλον, θα πρέπει πάντα να ακούτε τι έχει να πει.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είμαστε γυναίκες, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην παίρνουμε κάθε συζήτηση μαζί τους ως ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για το τι τις εξιτάρει και τις απογοητεύει.

Φυσικά, δεν μπορείτε πάντα να γενικεύετε, αλλά υπάρχει πάντα κάτι να μάθετε, οπότε όταν αρχίζει να μιλάει, κλείστε το στόμα σας, ανοίξτε τα αυτιά σας και ακούστε.

Είτε είστε μπερδεμένοι για το πώς να ζητήσετε ένα κορίτσι για πρώτη φορά, ή απλώς πώς να κάνετε ένα κορίτσι να σας θέλει, ένα τεράστιο μέρος της επιτυχίας σας είναι το να δίνετε προσοχή.

Πώς να μιλήσετε σε ένα κορίτσι σε οποιοδήποτε σενάριο: Μείνετε σε ό,τι ξέρετε

Εάν δεν είστε συνήθως ένας αστείος τύπος, μην προσπαθήσετε να είστε όταν προσπαθείτε να μάθετε πώς να μιλήσετε με ένα κορίτσι που σας αρέσει. Εάν είστε κλειστός, μην προσπαθήστε να το κρύψετε όταν υπολογίζετε πώς να προσελκύσετε ένα κορίτσι. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, οι γυναίκες επιθυμούν τη γνησιότητα.

Θέλουν να δουν ότι το άτομο με το οποίο συζητούν είναι ειλικρινές μαζί τους, ακόμα κι αν δεν είναι τέλειο. Στην πραγματικότητα, η εκδήλωση των ελαττωμάτων σας και το να είστε αληθινός με μια κοπέλα μπορεί να είναι πολύ ελκυστικό.

Μην είστε Χαμαιλέοντες

Δείχνει ότι δεν έχετε τίποτα να κρύψετε από αυτήν και ότι θέτετε ένα καλό προηγούμενο για την επόμενη φορά που θα βρεθείτε έξω.

Οι περισσότεροι άνθρωποι ανησυχούν για την έλλειψη ειλικρίνειας όταν αποφασίζουν να γνωρίσουν κάποιον άγνωστο, αλλά αν σας εμπιστευτεί από την αρχή, γρήγορα θα σας επιτρέψει να κάνετε δεσμό.

Μην είστε χαμαιλέοντες. Μείνετε στα όπλα σας και θα έρθει σε σας.

Πώς να μιλήσετε σε κορίτσια online

Δεν έχει σημασία τι άποψη έχετε για τα μηνύματα. Είτε τα μισείτε ως μορφή επικοινωνίας είτε δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας κάθε μέρα, θα πρέπει να μάθετε πώς να γράψετε μήνυμα σε ένα κορίτσι που σας ενδιαφέρει.

Τόσο μεγάλο μέρος της επικοινωνίας συμβαίνει ψηφιακά στις μέρες μας, οπότε αν δεν ακολουθήσετε την τάση, μειώνετε τις πιθανότητες.

Δεν χρειάζεται να είστε Hemingway, αλλά το να είστε σε θέση να γοητεύσετε με ένα καλό μήνυμα είναι πολύ σημαντικό. Σας δίνει έναν τρόπο να μείνετε στη σκέψη της, ακόμη και όταν δεν είστε μαζί, και παρόλο που δεν είστε πρόσωπο με πρόσωπο, μπορείτε ακόμα να την αισθάνεστε καλά κατά τη διάρκεια της δουλειάς της.

Χρησιμοποιήστε λέξεις για να αρέσετε στα κορίτσια

Ξυπνήστε αναμνήσεις, να είστε αστείοι και να της δώσετε κάτι για να χαμογελάσει ένα απόγευμα Τρίτης. Θα το βρει γλυκό και θα δείξει ότι τη σκέφτεστε.

Υπάρχουν πραγματικά μόνο τρία πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν στέλνετε μηνύματα σε ένα κορίτσι:

  • Δώστε προσοχή στα συναισθήματά της
  • Εστιάστε στη δημιουργία εντυπώσεων με τα κείμενα που στέλνετε
  • Μην το σκέφτεστε πάρα πολύ

Να διασκεδάζετε

Ό,τι κι αν κάνετε, βεβαιωθείτε ότι διασκεδάζετε όταν μιλάτε με ένα κορίτσι. Μην ξεκινάτε μια συζήτηση περιμένοντας συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Απλώς απολαύστε την παρέα μαζί της. Δεν υπάρχει σωστός ή λανθασμένος τρόπος για να προσελκύσετε ένα κορίτσι ή να την κάνετε κοπέλα σας αν περνάτε καλά και οι δύο.

Κάντε την να γελάσει, να χαμογελάσει και να καταλάβει ότι είστε το είδος του ατόμου που μπορεί να διατηρήσει την καλή ατμόσφαιρα. Τα κορίτσια μπορεί να είναι διαφορετικά από εμάς, αλλά εξακολουθούν να είναι απλοί άνθρωποι.

Δεν υπάρχει λόγος να το πολυσκεφτείτε. Απλά ξεκινήστε, βάλτε τη γοητεία σας, και πριν το καταλάβετε η συζήτηση θα φροντίσει για τα υπόλοιπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:Αν σας άρεσε το άρθρο μας ‘Πώς να μιλάς με κορίτσια’ τότε δείξτε την εκτίμηση σας και κοινοποιήστε το.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
Αφήστε την κριτική σας:
4
Rated 4 out of 5
4 out of 5 stars (based on 11 reviews)
Περίληψη
Πώς να μιλάς με κορίτσια
Όνομα Άρθρου
Πώς να μιλάς με κορίτσια
Περιγραφή
Πώς να μιλάς με κορίτσια. Μπορεί να μη φαίνεται, αλλά η φωνή σας είναι το πιο ισχυρό εργαλείο που έχετε για να προσελκύσετε ένα κορίτσι.
Συγγραφέας
Όνομα Εκδότη
Πως Να
Λογότυπο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − thirteen =