Πως να καθαρίσω το φούρνο φυσικά – Έξυπνες Συμβουλές

0
293

Πως να καθαρισω το φουρνο; Πως να καθαρίσω το φούρνο φυσικά, Pos na kathariso ton fourn fisika

Ο καθαρισμός του φούρνου σίγουρα ανήκει στη λίστα των λιγότερο αγαπημένων οικιακών δουλειών, πιθανότατα κατατάσσεται κάπου μεταξύ του καθαρισμού των τουαλετών και του καθαρισμού των υδρορροών. Πως να καθαρισω το φουρνο φυσικά;

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ;

  1. 1 Κούπα
  2. 2 Λεμόνια
  3. 1 Σφουγγαράκι
  4. 1 Πετσέτα
Βαθμός Δυσκολίας - 5/100
Υλικά - 4
Ώρα Ολοκλήρωσης - 40'

Πως να καθαρισω το φουρνο φυσικά;

Φυσικός καθαρισμός φούρνου

Ο καθαρισμός ενός φούρνου με φυσικό τρόπο είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλός και οι τεχνικές και δεν απαιτούν τίποτα περισσότερο από κάποιες φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις και κάποια σωματική δουλειά.

Το λεμόνι και άλλα φρούτα εσπεριδοειδές είναι τα καλύτερα φυσικά απολιπαντικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καθαρίσετε το φούρνο σας – με μόλις δύο λεμόνια και λίγη προσπάθεια.

  1. Κόψτε τα λεμόνια στο μισό, πιέστε τα λεμόνια πάνω απο μια κούπα ώστε να πάρετε το χυμός τους. Επίσης τοποθετήστε στην κούπα και ότι έχει απομείνει από τα λεμόνια.

2. Γεμίστε την κούπα περίπου 1/3 γεμάτο νερό, τοποθετήστε τη στο φούρνο και ψήστε στους 250 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά. Εάν ο φούρνος είναι ιδιαίτερα λερωμένος, μπορείτε να την αφήσετε για λίγο περισσότερο.

Το νερό και ο χυμός λεμονιού θα ζεσταθεί και οι ατμοί θα προσκολληθούν στη βρωμιά, χαλαρώνοντας και βοηθώντας τον καθαρισμό.

3. Αφαιρέστε το πιάτο και αφήστε το φούρνο να κρυώσει. Αφού κρυώσει ο φούρνος, χρησιμοποιήστε ένα σφουγγαράκι για να απομακρύνετε ότι έχει απομείνει από τη βρωμιά.

4. Χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για την αφαίρεση μεγαλύτερων κομματιών.

5. Χρησιμοποιήστε το μείγμα νερού-λεμονιού για το τελειωτικό εσωτερικό καθάρισμα για να κάνετε τον φούρνο σας να λάμψει. Τρίψετε με το σφουγγάρι και το μείγμα μέχρι να καθαριστεί πλήρος και μετά χρησιμοποιήστε μια πετσέτα για να το στεγνώσετε.

Λάβετε υπόψη σας ότι ο φούρνος εκπέμπει καπνό όταν θα τον τρίβετε, οπότε φροντίστε να ενεργοποιήσετε τον ανεμιστήρα του φούρνου και να ανοίξετε ένα παράθυρο.

Περίληψη
recipe image
Όνομα Άρθρου
Πως να καθαρισω το φουρνο φυσικά
Όνομα συγγραφέα
Δημοσιεύθηκε στις
Βαθμολογία
41star1star1star1stargray Based on 3 Review(s)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen + 5 =