Site icon Pos na

Πως να απαλλαγείτε από τα περιστέρια

Πώς να διώξω τα περιστέρια, pos na diokso ta peristeria

Πώς να διώξω τα περιστέρια;

Χρησιμοποιήστε ένα ηλεκτρονικό απωθητικό πτηνών

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Η αγαπημένη μας επιλογή για να απομακρύνετε τα περιστέρια γύρω από την ιδιοκτησία ή τον χώρο διαβίωσής σας είναι να εγκαταστήσετε ένα ηλεκτρονικό απωθητικό πουλιών. Αυτή η έξυπνη συσκευή εκπέμπει ένα πολύ ενοχλητικό ηχητικό κύμα, το οποίο εμείς οι άνθρωποι αδυνατούμε να εντοπίσουμε με τα αυτιά μας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο ήχος είναι σε τέτοια υπερηχητική συχνότητα που είναι πολύ υψηλή για να την ακούσουμε.

Αυτός ο τύπος συσκευής είναι κατασκευασμένος για όλα τα είδη ζώων, αλλά η συγκεκριμένη είναι ειδικά κατασκευασμένη για πτηνά και λειτουργεί καλά ώστε να ξεφορτωθεί τα περιστέρια.

Πώς λειτουργεί;

Η υψηλή συχνότητα και ο έντονος θόρυβος εκπέμπονται με υπέρυθρη ανίχνευση κίνησης. Ο ήχος που εκπέμπεται ουσιαστικά φοβίζει τα περιστέρια. Είναι εξίσου απειλητικό με το να χρησιμοποιείτε μία μάνικα νερού ή να χτυπάτε γλάστρες και τηγάνια για να τα φοβίσετε.

Είναι αρκετά ανησυχητικό για τα περιστέρια, που τελικά δεν θα θέλουν να συγκεντρωθούν οπουδήποτε κοντά στη συσκευή. Μόλις κάνουν τη σύνδεση ότι η περιοχή έχει αυτόν τον ακουστικό «συναγερμό», θα μάθουν να μην επιστρέψουν. Για μερικά περιστέρια, λειτουργεί αμέσως. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστούν λίγες προσπάθειες. Αλλά τελικά θα έχουν αποτέλεσμα.

Ο ήχος είναι ρυθμιζόμενος για να λειτουργεί σωστά. Το περιβάλλον στο οποίο τοποθετείτε τον προσαρμογέα μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο μεταδίδεται ο ήχος, καθώς αναπηδά και απορροφάται. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση ανάλογα με τις συγκεκριμένες συνθήκες. Ξεκινήστε με μια χαμηλότερη ρύθμιση και στη συνέχεια ρυθμίστε το προς τα επάνω όποτε είναι απαραίτητο.

Αυτό το προϊόν διαθέτει ένα πολύ μακρύ καλώδιο (17 μέτρα), ή μπορεί να λειτουργήσει με μπαταρίες. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί μόνιμα έτσι ώστε να μπορείτε να το βάλετε στη βέλτιστη θέση. Η τιμή δεν είναι ακριβή για το πρόβλημα που λύνει για εσάς.

Γιατί θα σας αρέσει;

Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι είναι η λύση που απαιτεί τη λιγότερη εργασία από την πλευρά σας και είναι απολύτως ανθρώπινη, καθώς δεν υπάρχουν χημικές ουσίες ή παγίδες.

Η συσκευή μπορεί επίσης να λειτουργήσει καλά σε κτίρια πόλεων όπως το εσωτερικό των μεγάλων αποθηκών όπου είναι δύσκολο να φτάσετε και να απομακρύνετε περιστέρια από ψηλά σημεία εξαερισμού και / ή ψηλά παράθυρα.

Δεδομένου ότι λειτουργεί τόσο καλά για να απαλλαγούμε από το πρόβλημα με τα περιστέρια, μπορεί επίσης να κάνει όλα τα άλλα πουλιά να σταματήσουν να έρχονται κοντά. Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο κακό πράγμα όμως!

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ALIEXPRESS

Αποκλείστε αυτά τα τρελά πουλιά

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Όπως ίσως έχετε καταλάβει, τα περιστέρια επιθυμούν να φωλιάζουν και να κάθονται σε συγκεκριμένα σημεία στο σπίτι σας, όπως στη στέγη σας ή κάτω από τις μαρκίζες. Ίσως τα έχετε παρατηρήσει να κάθονται γύρω από το μπαλκόνι, το αίθριο ή την αυλή σας. Μπορείτε επίσης να τα βρείτε στα περβάζια των παραθύρων σας ή στη στέγη, να κρέμονται (και να αφήνουν τα αποδεικτικά τους στοιχεία) γύρω από τα κλιμακοστάσια και τις καμινάδες.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για τον αποκλεισμό των περισσοτέρων από αυτές τις περιοχές από τα περιστέρια είναι να τα μπλοκάρετε, έτσι ώστε να μην μπορούν να προσγειωθούν και να αφήσουν «νάρκες».

Αν έχετε οποιαδήποτε προεξοχή πάνω ή κοντά στην οροφή σας, είτε γωνιακή είτε καμπυλωτή, οι αιχμές είναι μια τέλεια λύση.

Οι αιχμές για πουλιά είναι μια ανθρώπινη μέθοδος που είναι 100% αποτελεσματική: κανένα πουλί, από τα κοράκια έως τα περιστέρια, δεν μπορεί φυσικά να κάθεται ή να φωλιάζει πάνω από τις μυτερές ατσάλινες αιχμές.

Οι αιχμές είναι ευλύγιστες και αρκετά ευπροσάρμοστες. Εκτός από τις στέγες, μπορούν να εγκατασταθούν κάτω από μαρκίζες και προεξοχές, δοκάρια, περβάζια, περβάζια, φράχτες, πύλες και αχυρώνες.

Η εγκατάσταση γίνεται με κόλλα, βίδες ή καρφιά. Είναι μια αρκετά γρήγορη και εύκολη δουλειά που πρέπει να κάνετε για μια μόνιμη λύση. Με πλαστική βάση, μπορείτε απλά να κόψετε το μέγεθος ανάλογα με τις ανάγκες.

Άλλες ιδέες μπλοκαρίσματος περιστεριών

Ακολουθούν μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε το περιβάλλον σας από τα περιστέρια. Ως πρώτο βήμα, παρατηρήστε προσεκτικά το πού βρίσκονται ή πού φωλιάζουν.

Εάν είναι δυνατόν, τοποθετήστε εμπόδια ή μικρά κομμάτια ξύλου μέσα ή μπροστά από αυτές τις περιοχές. Μπορείτε να ζωγραφίσετε το ξύλο στο ίδιο χρώμα με το σπίτι σας ή να το κόψετε ώστε να φαίνεται καλύτερα. Αποκλείστε τα ανοίγματα εξαερισμού, τις σοφίτες και τις μαρκίζες. Μπορείτε να σφραγίσετε οποιαδήποτε ανοίγματα, μεγάλα και μικρά, τα οποία θα βοηθήσουν στην παρεμπόδιση των μυγών.

Μια άλλη επιλογή είναι να τοποθετήσετε σπασμένα κομμάτια από γυαλί ή τούβλα απευθείας στις επιφάνειες όπου τα περιστέρια προσγειώνονται και συγκεντρώνονται. Ό,τι κι αν κάνετε, χρειάζεστε κάτι γερό. Μη χρησιμοποιείτε πλέγμα από ύφασμα ή νάιλον. Τα περιστέρια δεν έχουν πρόβλημα να βγάλουν αυτό το είδος υλικού από το δρόμο τους!

Εάν θέλετε να τα αποκλείσετε, πάρτε κάποιο συρμάτινο πλέγμα ή σύρμα για κοτέτσι που μπορεί εύκολα να κοπεί και να τοποθετηθεί στο μικρό άνοιγμα που κλείνετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε στερεώσει αυτό το υλικό με βίδες ή καρφιά.

Μπλοκάρισμα των περιστεριών στα παράθυρα

Εάν κάθονται κατά μήκος της οροφής στην άκρη, η καλύτερη μέθοδος για να τα απομακρύνετε είναι να βάλετε ένα καλώδιο μερικά εκατοστά πάνω από αυτήν την περιοχή. Μπορεί να είναι δύσκολο να τοποθετηθεί και να ασφαλιστεί, αλλά θα ήταν ένα καλό τέχνασμα ώστε να εμποδίζει και να απομακρύνει τα περιστέρια από την άκρη της στέγης.

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε κάποιο σύρμα, το είδος με μικρές μεταλλικές αιχμές. Αυτά τα υλικά μπορούν εύκολα να συνδεθούν με τις άκρες και τις άλλες επιφάνειες του σπιτιού σας χωρίς να φαίνονται άσχημα. Μπορεί να διαρκέσουν πολύ καιρό γιατί δεν σκουριάζουν και να κρατήσουν 100%τα περιστέρια έξω.

Σταματήστε τα περιστέρια στο έδαφος

Αν έχετε περιστέρια στην αυλή ή στον κήπο σας, αποφασίστε εάν είναι λογικό να εγκαταστήσετε σύρμα για κοτέτσι ή σκούρο δίχτυ για να τα εμποδίσετε.

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ALIEXPRESS

Πώς να διώξω τα περιστέρια;

Χρησιμοποιήστε εκφοβιστικά ομοιώματα

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Η χρήση της παλιάς μεθόδου ομοιώματος κορακιού μπορεί να λειτουργήσει εξίσου καλά και για την αποτροπή των περιστεριών. Στα περιστέρια δεν θα αρέσει αν βλέπουν ένα μεγάλο αντίγραφο κουκουβάγιας ή άλλου αρπακτικού, όπως ένα μεγάλο φίδι ή ένα μεγάλο μαύρο κοράκι.

Για τα περιστέρια, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν επιτυχία με μια ηλεκτρονική κουκουβάγια όπως αυτή που προαναφέρθηκε. Στην πραγματικότητα, είναι λίγο ενοχλητικό να τη βλέπουμε ακόμη κι εμείς! Η ρεαλιστική της εμφάνιση είναι αρκετή, αλλά αν προσθέσετε σε αυτήν και ένα περιστρεφόμενο κεφάλι, σίγουρα θα ανατριχιάσετε τη σπονδυλική στήλη οποιουδήποτε πουλιού. Και αυτό θα τα κάνει να φύγουν.

Πώς λειτουργεί;

Η ηλεκτρονική κουκουβάγια έχει μια ελεύθερη κεφαλή περιστροφής που μπορεί εύκολα να μετακινηθεί σε ένα ελαφρύ αεράκι. Οι κινήσεις είναι παρόμοιες με αυτές μιας πραγματικής κουκουβάγιας. Όλοι γνωρίζουμε πόσο τρομακτικό μπορεί να είναι.

Η κουκουβάγια μπορεί επίσης να εκπέμπει τρομοκρατικά τιτιβίσματα ενεργοποιημένα μέσω ενός συστήματος ευαισθησίας φωτός. Σε ύψος μέχρι και τα 3 μέτρα, εάν ένα περιστέρι πετά πάνω ή κοντά, η κουκουβάγια θα ακουστεί αυτόματα. Μόλις ένα περιστέρι το ακούσει και συνειδητοποιήσει τι προκαλεί τον θόρυβο, θα αλλάξει δρόμο.

Γιατί θα σας αρέσει;

Απλώς δουλεύει, προσομοιάζοντας τις αρπακτικές μεθόδους της φύσης. Η κουκουβάγια είναι ελαφριά και βολική. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να τη στερεώσετε σε κάτι. Έρχεται με καρφιά και πλάκα συναρμολόγησης, έτσι ώστε να μπορεί εύκολα να ασφαλιστεί στην αυλή σας ή σε έναν αχυρώνα, κιγκλίδωμα καταστρώματος, βεράντα, αίθριο ή στέγη.

Είναι σχεδιασμένη και επεξεργασμένη για να αντέχει τον καιρό, τη βροχή ή τον ήλιο. Όπως και με κάθε εξωτερική ηλεκτρονική συσκευή, είναι καλύτερο να την κρατήσετε έξω από τη βροχή. Σε αυτό το εύρος τιμών, τίποτα δεν είναι πραγματικά αδιαπέραστο στη βροχή.

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ALIEXPRESS

Πώς να διώξω τα περιστέρια;

Χρησιμοποιήστε μια κολλώδη ουσία για πουλιά

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Ο πιο άμεσος τρόπος για να κρατήσετε ένα περιστέρι μακριά από το περβάζι του παραθύρου σας, την καμινάδα, τα κλαδιά των δέντρων κλπ. είναι να χρησιμοποιήσετε μια κολλώδη ουσία σε αυτά τα σημεία όπου προσγειώνονται και κάθονται. Τίποτα δεν απωθεί τα περιστέρια και τα άλλα πουλιά καλύτερα από το να το κολλήσουν σε αυτά.

Πώς λειτουργεί;

Ίσως να σκέφτεστε ότι πρόκειται για μια θανατηφόρα και ακατάστατη προσέγγιση εάν φαντάζεστε ότι τα πουλιά παγιδεύονται σε ένα παχύ στρώμα κόλλας. Αυτό δεν είναι το ίδιο με εκείνο των παγίδων αρουραίων με κόλλα, όπου τα μικρά τρωκτικά υπομένουν έναν μακρύ και αργό θάνατο καθώς δεν μπορούν να ξεφύγουν με τα πόδια τους κολλημένα σε μια επιφάνεια. Ευτυχώς, αυτό δεν λειτουργεί έτσι.

Αυτό είναι απλά μια ημιδιαφανής πάστα που βασίζεται σε ζελέ. Ένα ελαφρύ στρώμα απλά καλύπτει τις επιφάνειες όπου τα περιστέρια αρέσκονται να τριγυρνούν. Καθώς πλησιάζουν, παίρνουν ένα απωθητικό άρωμα. Αν προσγειωθούν, η κολλώδης αίσθηση θα τους ενοχλήσει και θα φύγουν.

Γιατί θα σας αρέσει;

Ο μεγαλύτερος λόγος που θα σας αρέσει αυτό είναι ότι κανένα κανονικό πουλί δεν θα θέλει να κρατήσει τα πόδια του σε αυτό. Εάν η μυρωδιά δεν απομακρύνει τα περιστέρια, τότε θα κολλήσουν στην κολλώδη υφή.

Θα διαπιστώσετε ότι μόνο ένα λεπτό στρώμα είναι απαραίτητο για να κάνει τη δουλειά. Αν βάζετε περισσότερα, τότε πάρα πολλά άλλα πράγματα όπως τα φύλλα, τα έντομα ή ακόμη και τα μικρά πουλιά μπορεί πραγματικά να κολλήσουν σε αυτό. Μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί με καθαριστικά και πανί.

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να σταματήσει άλλα ενοχλητικά παράσιτα όπως τα μυρμήγκια. Και ανάλογα με το αν το βάζετε γύρω από τις πόρτες ή τα παράθυρά σας, ακόμα και μια μεσαία αράχνη δεν θα περάσει.

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ AMAZON

Προσανατολίστε τους ανακλαστήρες

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Οι ανακλαστήρες πουλιών είναι ιδιαίτερα ανακλαστικά υλικά που δημιουργούν χαοτικούς συνδυασμούς με το φως. Αποτελούν μια επίκαιρη λύση. Οι ανακλαστήρες έρχονται σε πολλές μορφές, αλλά η ταινία σας δίνει την πιο ευπροσάρμοστη δυνατότητα τοποθέτησης.

Η ταινία για τα πουλιά είναι ένα μεγάλο πρόσθετο για τις αιχμές, το δίχτυ και άλλες τακτικές απομάκρυνσης ως επιπλέον δύναμη ενάντια στα περιστέρια.

Πώς λειτουργεί;

Η ταινία γίνεται με ένα ολογραφικό μοτίβο που αλληλεπιδρά με το φως με τρόπους που αποπροσανατολίζουν τα πουλιά. Ο έντονος ιριδισμός παρέχει ένα ουράνιο τόξο με χρώματα που αλλάζουν γρήγορα, δημιουργώντας ένα μοναδικό σχέδιο αντανάκλασης που ξεφυτρώνει στο περιβάλλον. Αυτό είναι ανησυχητικό για τα περιστέρια και άλλα πουλιά. Με ένα μικρό αεράκι, το αποτέλεσμα θα είναι ενισχυμένο. Η κίνηση του αέρα επίσης θα προκαλέσει θόρυβο όταν κρέμεται ευθεία και κάθετα.

Ενώ ονομάζεται «ταινία», δεν υπάρχει τίποτα κολλητικό σε αυτό. Απλώς το συνδέετε στη θέση του. Μπορείτε επίσης να το κολλήσετε ή να το καρφώσετε, ανάλογα με το πού το βάζετε.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να το εγκαταστήσετε είναι να το κρεμάσετε κάθετα και να το αφήσετε να ενεργήσει.

Γιατί θα σας αρέσει;

Έχετε τόσες πολλές επιλογές όταν πρόκειται για τοποθέτηση ταινίας. Μπορείτε να το τοποθετήσετε σε περιφράξεις, καμινάδες, δέντρα ή άλλα αντικείμενα γύρω από τον κήπο ή την αυλή σας. Είναι εξαιρετικά εύκολο στην εγκατάσταση, καθώς είναι ελαφρύ και εντελώς εύκαμπτο.

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ALIEXPRESS

Εγκαταστήστε έναν Αυτόματο Ψεκαστήρα Νερού

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Ορισμένοι ιδιοκτήτες σπιτιών απλά θέλουν να είναι όσο πιο μαχητικοί μπορούν κατά τον έλεγχο των περιστεριών. Υποθέτω ότι μερικές φορές θέλουμε να πάμε στον πόλεμο όταν δεν έχουμε υπομονή.

Λοιπόν, υπάρχει απάντηση που δεν είναι πολύ βάναυση: εκρήξεις νερού! Αλλά δεν μπορούμε πάντα να στεκόμαστε με τον οπλισμένο και έτοιμο σωλήνα μας. Εκεί μπαίνει ένας αυτόματος ψεκαστήρας.

Πώς λειτουργεί;

Ακριβώς όπως ακούγεται, ένας ισχυρός ψεκαστήρας νερού θα κάνει κάθε περιστέρι να τρέχει. Αυτή η έξυπνη συσκευή λειτουργεί με τη σύνδεση με τον σωλήνα ή το σύστημα άρδευσης. Έρχεται με έναν ελεγχόμενο από την μπαταρία (μακράς διαρκείας), ευαίσθητο αισθητήρα κίνησης που ενεργοποιεί τον ισχυρό ψεκαστήρα μόλις εντοπιστεί η κίνηση. Το εύρος ανίχνευσης είναι 10 μέτρα και το σπρέι θα ψεκαστεί για 5 δευτερόλεπτα.

Όταν ενεργοποιούνται οι επιλογές, ακούγεται ένα κλικ. Αυτός ο ήχος από μόνος του μπορεί να αρχίσει να διώχνει τα πουλιά μακριά.

Ο ψεκαστήρας μπορεί να στερεωθεί ή απλά να τοποθετηθεί στο έδαφος όπου βρίσκεται το πρόβλημα. Μπορείτε να το γυρίσετε προς τα δεξιά στο επίπεδο του εδάφους ή ψηλά.

Γιατί θα σας αρέσει;

Εκτός από την ίδια τη συσκευή, δεν έχετε άλλα υλικά που να φαίνονται, όπως η ανακλαστική ταινία ή το ομοίωμα. Είναι επίσης αρκετά ρυθμιζόμενο, ώστε να μπορείτε να ορίσετε:

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ALIEXPRESS

Πώς να διώξω τα περιστέρια;

Παγιδέψτε και απαλλαγείτε από ανεπιθύμητα περιστέρια

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Η παγίδευση είναι μια άλλη καλή κατάσταση αναμονής όταν πρόκειται για την αφαίρεση ανεπιθύμητων παρασίτων. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο για μια παγίδα περιστεριών εκτός από το να το ξεχωρίσεις, να το αφήσεις, μετά να κινηθείς και να απελευθερώσεις τα περιστέρια μακριά από εκεί που ζεις μόλις τα συλλάβεις.

Πώς λειτουργεί;

Ως στυλ παγίδας διπλής πόρτας, το μοντέλο που συνδέεται παραπάνω δουλεύει με ένα δόλωμα από κάθε πλευρά. Όταν χτυπήσει η πλάκα σκανδάλης, οι πόρτες θα κλείσουν παγιδεύοντας το περιστέρι μέσα.

Απαιτείται φυσικά ένα ελκυστικό δόλωμα. Μπορείτε να δοκιμάσετε σπόρους, φρούτα, λαχανικά, καλαμπόκι ή σιτάρι. Μπορείτε να δοκιμάσετε να τα τροφοδοτήσετε χωρίς την παγίδα. Στη συνέχεια, μόλις γαντζωθούν τα γεύματά σας, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να εισέλθουν στην παγίδα όταν τα τοποθετήσετε εκεί.

Γιατί θα σας αρέσει;

Μια παγίδα όπως αυτή είναι τέλεια αν έχετε μόνο μια μικρή οικογένεια περιστεριών που θέλετε να αφαιρέσετε για πάντα. Είναι αρκετά αποτελεσματικό. Μόνο πάρτε το χρόνο σας με το δόλωμα στην αρχή, όπως περιγράφεται παραπάνω.

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ AMAZON

Πώς να διώξω τα περιστέρια;

Δημιουργήστε μερικά οικιακά διορθωτικά μέτρα

Με όλες τις λύσεις που αναφέρονται παραπάνω, υπάρχουν σίγουρα τρόποι να εφαρμοστούν μερικές από αυτές. Οι τακτικές εκφοβισμού μπορούν να δημιουργηθούν όταν πρόκειται για οπτικές συσκευές.

Οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει ανακλαστικά υλικά, όπως παλιούς καθρέφτες ή οτιδήποτε λαμπερό που κρέμεται γύρω από την περιουσία τους.

Εάν έχετε τον χρόνο, δοκιμάστε όλα τα μέσα για να φτιάξετε τη δική σας τρομακτική κουκουβάγια ή αρπακτικό.

Κάποιος χρησιμοποιεί το ρύζι για να σκοτώσει περιστέρια και να μειώσει τον τοπικό πληθυσμό. Η ιδέα είναι ότι μόλις φάει λίγους κόκκους ρυζιού, θα διογκωθούν στα στομάχια τους και θα πεθάνουν. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το στομάχι θα αφήσει το αναπτυσσόμενο ρύζι πίσω με τον τρόπο που ήρθε και το υπερβολικά χορτασμένο πουλί θα ζήσει.

Στο τέλος, όμως, πρέπει να υπολογίσετε τι αξίζει ο χρόνος σας στην προσπάθειά σας να διώξετε τα περιστέρια από την ιδιοκτησία σας. Οτιδήποτε κάνετε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποιο είδος προμηθειών. Μπορείτε σίγουρα να χρησιμοποιήσετε τα πράγματα που έχετε, αλλά αγοράζοντας ένα υπάρχον προϊόν κατά των περιστεριών σημαίνει απλώς ότι επενδύετε στην έρευνα που έχουν ήδη κάνει άλλοι.

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Πώς να διώξω τα περιστέρια;

Ενοχλήστε τα κι εσείς

Μια τέτοια τακτική είναι να δημιουργήσετε δυνατούς θορύβους ή να τα ψεκάσετε με μια μάνικα κάθε φορά που φθάνουν ή αν εγκατασταθούν για έναν υπνάκο. Όπως και οι άνθρωποι, τα περιστέρια θα συνειδητοποιήσουν σύντομα ότι η αυλή ή ο κήπος σας δεν είναι ένα διασκεδαστικό μέρος και θα φύγουν.

Εάν αισθάνεστε ότι θέλετε να εκτονωθείτε, αυτή η μέθοδος μπορεί να είναι για σας. Δυστυχώς, τα περιστέρια μπορεί να μην τα μάθουν όλα αυτά γρήγορα. Μπορεί να χρειαστούν πολλές προσπάθειες προτού αναζητήσουν άλλα πιο ειρηνικά μέρη για να πάνε. Η ειρωνεία είναι ότι προσπαθείτε να βελτιώσετε το περιβάλλον σας, οπότε η αντίδραση σε ένα περιστέρι μπορεί να μην είναι το πιο ειρηνικό για εσάς.

Ενοχλώντας τα περιστέρια, μπορεί να σας δώσει κάποια ικανοποίηση. Είναι σαν να χτυπάτε τον τοίχο του γείτονά σας το επόμενο πρωί, αφού σας κράτησε ξύπνιο με το πάρτι του.

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Πώς να διώξω τα περιστέρια;

Αφαιρέστε τα πράγματα που προσελκύουν τα περιστέρια

Εκτός από το να σκεφτείτε ότι το σπίτι σας είναι σαν το σπίτι τους στην έρημο (με μικρές σπηλιές και μέρη να φωλιάσουν), πρέπει να μάθετε αν υπάρχουν άλλοι λόγοι που έρχονται στον χώρο σας. Όπως κάθε παράσιτο, ο στόχος σας είναι να αφαιρέσετε αυτό που τους αρέσει.

Για τα περιστέρια, βεβαιωθείτε ότι τα τρόφιμα ή τα απορρίμματα κατοικίδιων ζώων είναι εκτός χώρου και μυρωδιάς, και / ή δεν είναι δυνατή η πρόσβαση από αυτά τα πεινασμένα πουλιά. Εάν ζείτε σε μια πυκνοκατοικημένη πόλη, η απομάκρυνση των περιστεριών προσπαθώντας να πετάξετε τα τρόφιμα και τα σκουπίδια μπορεί να είναι μια πρόκληση, γιατί φυσικά αγαπούν να πηγαίνουν εκεί όπου υπάρχει δωρεάν φαγητό.

Αφαιρέστε το νερό. Γνωρίζετε ήδη ότι κάθε πουλί αγαπάει το νερό για να πιει και να βουτήξει μέσα.

Το δίχτυ είναι μια μεγάλη απάντηση αν έχετε φρούτα και λαχανικά που καλλιεργούνται στον κήπο σας. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για αυτά που προσελκύουν τα περιστέρια. Αλλά χρησιμοποιώντας την τεχνική μπλοκαρίσματος που αναφέρθηκε προηγουμένως, θα έχει αποτέλεσμα.

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Πώς να διώξω τα περιστέρια;

[td_smart_list_end]Ακόμα κι αν σας αρέσουν τα πουλιά και τα ζώα, πιθανότατα δεν επιθυμείτε μια οικογένεια περιστεριών να προκαλεί όλεθρο γύρω από το σπίτι, την πολυκατοικία ή την επιχείρησή σας.

Περισσότερα από τα προβλήματα των περιστεριών είναι προφανή, συμπεριλαμβανομένων των συνεχών περιττωμάτων που απομένουν και των δυνατών ήχων που δεν σταματούν ποτέ και μπορούν να διαταράξουν τον ύπνο σας νωρίς το πρωί.

Τα περιττώματα των περιστεριών είναι πραγματικά αρκετά ανθυγιεινά. Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε το πλήθος των παθογενειών και των ασθενειών που μπορεί να υπάρχουν στα περιττώματα, μπορούν επίσης να μεταφέρουν ακάρεα και ψείρες.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές επιλογές για να απαλλαγείτε από τα περιστέρια, οι οποίες είναι εύκολες και ανθρώπινες. Κυκλοφορούν γύρω από την αυλή και τον κήπο σας, καθώς και στη στέγη του σπιτιού σας ή έξω από το παράθυρό σας σε ένα ψηλό κτίριο. Και θα υποθέσουμε ότι δεν έχετε φτάσει στο σημείο να αγοράσετε ένα τουφέκι ή μία σφεντόνα για να λύσετε το πρόβλημα των περιστεριών (αυτό είναι παράνομο σε ορισμένες περιοχές στην πραγματικότητα!)

Αν σας άρεσε το άρθρο μας ‘Πώς να διώξω τα περιστέρια’ τότε δείξτε την εκτίμηση σας και κοινοποιήστε το.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Αφήστε την κριτική σας:
5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 1 review)
Περίληψη
Όνομα Άρθρου
Δέκα αποτελεσματικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από τα περιστέρια
Περιγραφή
Πώς να διώξω τα περιστέρια εύκολα; Ακόμα κι αν σας αρέσουν τα πουλιά και τα ζώα, πιθανότατα δεν επιθυμείτε μια οικογένεια περιστεριών να προκαλεί πανικό.
Συγγραφέας
Όνομα Εκδότη
Πως Να
Λογότυπο
Exit mobile version