Πως να απαλλαγείτε από τα περιστέρια

0
5998

Πώς να διώξω τα περιστέρια;

10. Χρησιμοποιήστε ένα ηλεκτρονικό απωθητικό πτηνών

dioxte ta peristeria

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Η αγαπημένη μας επιλογή για να απομακρύνετε τα περιστέρια γύρω από την ιδιοκτησία ή τον χώρο διαβίωσής σας είναι να εγκαταστήσετε ένα ηλεκτρονικό απωθητικό πουλιών. Αυτή η έξυπνη συσκευή εκπέμπει ένα πολύ ενοχλητικό ηχητικό κύμα, το οποίο εμείς οι άνθρωποι αδυνατούμε να εντοπίσουμε με τα αυτιά μας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο ήχος είναι σε τέτοια υπερηχητική συχνότητα που είναι πολύ υψηλή για να την ακούσουμε.

Αυτός ο τύπος συσκευής είναι κατασκευασμένος για όλα τα είδη ζώων, αλλά η συγκεκριμένη είναι ειδικά κατασκευασμένη για πτηνά και λειτουργεί καλά ώστε να ξεφορτωθεί τα περιστέρια.

Πώς λειτουργεί;

Η υψηλή συχνότητα και ο έντονος θόρυβος εκπέμπονται με υπέρυθρη ανίχνευση κίνησης. Ο ήχος που εκπέμπεται ουσιαστικά φοβίζει τα περιστέρια. Είναι εξίσου απειλητικό με το να χρησιμοποιείτε μία μάνικα νερού ή να χτυπάτε γλάστρες και τηγάνια για να τα φοβίσετε.

Είναι αρκετά ανησυχητικό για τα περιστέρια, που τελικά δεν θα θέλουν να συγκεντρωθούν οπουδήποτε κοντά στη συσκευή. Μόλις κάνουν τη σύνδεση ότι η περιοχή έχει αυτόν τον ακουστικό «συναγερμό», θα μάθουν να μην επιστρέψουν. Για μερικά περιστέρια, λειτουργεί αμέσως. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστούν λίγες προσπάθειες. Αλλά τελικά θα έχουν αποτέλεσμα.

Ο ήχος είναι ρυθμιζόμενος για να λειτουργεί σωστά. Το περιβάλλον στο οποίο τοποθετείτε τον προσαρμογέα μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο μεταδίδεται ο ήχος, καθώς αναπηδά και απορροφάται. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση ανάλογα με τις συγκεκριμένες συνθήκες. Ξεκινήστε με μια χαμηλότερη ρύθμιση και στη συνέχεια ρυθμίστε το προς τα επάνω όποτε είναι απαραίτητο.

Αυτό το προϊόν διαθέτει ένα πολύ μακρύ καλώδιο (17 μέτρα), ή μπορεί να λειτουργήσει με μπαταρίες. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί μόνιμα έτσι ώστε να μπορείτε να το βάλετε στη βέλτιστη θέση. Η τιμή δεν είναι ακριβή για το πρόβλημα που λύνει για εσάς.

Γιατί θα σας αρέσει;

Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι είναι η λύση που απαιτεί τη λιγότερη εργασία από την πλευρά σας και είναι απολύτως ανθρώπινη, καθώς δεν υπάρχουν χημικές ουσίες ή παγίδες.

Η συσκευή μπορεί επίσης να λειτουργήσει καλά σε κτίρια πόλεων όπως το εσωτερικό των μεγάλων αποθηκών όπου είναι δύσκολο να φτάσετε και να απομακρύνετε περιστέρια από ψηλά σημεία εξαερισμού και / ή ψηλά παράθυρα.

Δεδομένου ότι λειτουργεί τόσο καλά για να απαλλαγούμε από το πρόβλημα με τα περιστέρια, μπορεί επίσης να κάνει όλα τα άλλα πουλιά να σταματήσουν να έρχονται κοντά. Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο κακό πράγμα όμως!

Πλεονεκτήματα:

  • Ανθρωπογενής τρόπος αφαίρεσης περιστεριών
  • Μπορεί να καλύψει έκταση μέχρι 1.500 τετραγωνικά μέτρα
  • Καθαρό και εύκολο στη χρήση εναντίον άλλων μεθόδων (χωρίς χημικά, χωρίς βρωμιά)
  • Μπορεί να αποτρέψει άλλα παράσιτα (τρωκτικά, σκίουροι, έντομα κ.λπ.)
  • Μπαταρία ή μακρύ καλώδιο

Μειονεκτήματα:

  • Μπορεί να τρομάξει και άλλα ζώα, όπως η γάτα ή το σκυλί σας!
  • Σχεδιασμένο να είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, αλλά καλύτερα να διατηρείται σε καλυμμένο χώρο όταν είναι δυνατό
  • Ο ήχος είναι ελαφρώς ανιχνεύσιμος εάν είστε κοντά και η ένταση είναι υψηλή

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ALIEXPRESSΑκόμα κι αν σας αρέσουν τα πουλιά και τα ζώα, πιθανότατα δεν επιθυμείτε μια οικογένεια περιστεριών να προκαλεί όλεθρο γύρω από το σπίτι, την πολυκατοικία ή την επιχείρησή σας.

Περισσότερα από τα προβλήματα των περιστεριών είναι προφανή, συμπεριλαμβανομένων των συνεχών περιττωμάτων που απομένουν και των δυνατών ήχων που δεν σταματούν ποτέ και μπορούν να διαταράξουν τον ύπνο σας νωρίς το πρωί.

Τα περιττώματα των περιστεριών είναι πραγματικά αρκετά ανθυγιεινά. Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε το πλήθος των παθογενειών και των ασθενειών που μπορεί να υπάρχουν στα περιττώματα, μπορούν επίσης να μεταφέρουν ακάρεα και ψείρες.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές επιλογές για να απαλλαγείτε από τα περιστέρια, οι οποίες είναι εύκολες και ανθρώπινες. Κυκλοφορούν γύρω από την αυλή και τον κήπο σας, καθώς και στη στέγη του σπιτιού σας ή έξω από το παράθυρό σας σε ένα ψηλό κτίριο. Και θα υποθέσουμε ότι δεν έχετε φτάσει στο σημείο να αγοράσετε ένα τουφέκι ή μία σφεντόνα για να λύσετε το πρόβλημα των περιστεριών (αυτό είναι παράνομο σε ορισμένες περιοχές στην πραγματικότητα!)

Αν σας άρεσε το άρθρο μας ‘Πώς να διώξω τα περιστέρια’ τότε δείξτε την εκτίμηση σας και κοινοποιήστε το.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Αφήστε την κριτική σας:
5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 1 review)
Περίληψη
Δέκα αποτελεσματικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από τα περιστέρια
Όνομα Άρθρου
Δέκα αποτελεσματικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από τα περιστέρια
Περιγραφή
Πώς να διώξω τα περιστέρια εύκολα; Ακόμα κι αν σας αρέσουν τα πουλιά και τα ζώα, πιθανότατα δεν επιθυμείτε μια οικογένεια περιστεριών να προκαλεί πανικό.
Συγγραφέας
Όνομα Εκδότη
Πως Να
Λογότυπο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 − 2 =