Πως να διαγραψω το ινσταγκραμ οριστικα – Τεχνολογία

0
4677

Λόγοι για να διαγράψετε οριστικα το ινσταγκραμ;

Ίσως να μην θέλετε να χάνετε τις πολύτιμες στιγμές σας προσπαθώντας να τις τεκμηριώσετε σας στο Instagram. Ίσως να το δημιουργήσατε παλιά και τώρα όλοι οι φίλοι σας είναι στο facebook ή απλά το έχετε βαρεθεί. Όποιος και να είναι ο λόγος σας διαβάστε την διαδικασία παρακάτω για να διαγράψετε το ινσταγκραμ οριστικα.

Πως να διαγραψω το ινσταγκραμ;

Διαγραφή του λογαριασμού σας

  1. Μεταβείτε στη σελίδα διαγράφη του λογαριασμόύ σας. Αν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι με το Instagram, θα σας ζητηθεί πρώτα να συνδεθείτε. Σημείωση: Δεν μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας από την εφαρμογή του ίνσταγκραμ.

2. Διαλέξτε μια από τις επιλογές από το μενού δίπλα απο την ερώτηση Γιατί διαγράφετε το λογαριασμό σας; και ξανά εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης σας. Η επιλογή οριστικής διαγραφής του λογαριασμού εμφανίζεται μόνο αν επιλέξετε ένα λόγο από το μενού.

3. Πατήστε Να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός μου.

Προειδοποίηση: Μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας, δεν θα μπορείτε να εγγραφείτε ξανά με το ίδιο όνομα χρήστη ή να προσθέσετε αυτό το όνομα χρήστη σε άλλον λογαριασμό και δεν θα μπορεί να  επανενεργοποιηθεί εκ νέου.

Σημείωση: Όταν διαγράψετε τον λογαριασμό σας, το προφίλ, οι φωτογραφίες, τα βίντεο, τα σχόλια, οι χρήστες και οι ακόλουθοι θα καταργηθούν οριστικά. Αν θέλετε απλώς να κάνετε ένα διάλειμμα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε προσωρινά το λογαριασμό σας.

Αν θέλετε να διαγράψετε κάποιον άλλο λογαριασμό, επάνω δεξιά πατήστε το όνομα χρήστη  στην σελίδα διαγράφη του λογαριασμόύ σας, πατήστε δίπλα από το όνομα χρήστη και επιλέξτε Αποσύνδεση .Συνδεθείτε ξανά χρησιμοποιώντας το λογαριασμό που θέλετε να διαγράψετε και ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες.

Το instagram δεν μπορεί να διαγράψει τον λογαριασμό σας εκ μέρους σας για λόγους ασφαλείας. Θα πρέπει να συνδεθείτε απο μόνοι σας στο λογαριασμό σας για να τον διαγράψετε. Εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε το κωδικό πρόσβασής σας ή το όνομα χρήστη σας, κάνετε επαναφορα κωδικού.

Πως να διαγραψω το ινσταγκραμ;

ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Αφήστε την κριτική σας:
3.2
Rated 3.2 out of 5
3.2 out of 5 stars (based on 97 reviews)
Περίληψη
Πως να διαγραψω το ινσταγκραμ οριστικα
Όνομα Άρθρου
Πως να διαγραψω το ινσταγκραμ οριστικα
Περιγραφή
Πως να διαγραψω το ινσταγκραμ οριστικα; Ίσως να μην θέλετε να χάνετε τις πολύτιμες στιγμές σας προσπαθώντας να τεκμηριώσετε τις πολύτιμες στιγμές σας στο Instagram. Ίσως να το δημιουργήσατε παλιά και τώρα όλοι οι φίλοι σας είναι στο facebook ή απλά το έχετε βαρεθεί. Όποιος και να είναι ο λόγος σας διαβάστε.
Συγγραφέας
Όνομα Εκδότη
Πως Να
Λογότυπο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 3 =