Τα πιο ΠΕΡΙΕΡΓΑ νέα τις εβδομάδας 9-16 Ιουλίου

0
115
5. Η νέα υπηρεσία μεταφοράς προσφέρει δωρεάν βόλτες – αλλά μόνο αν συνεχίσετε να τραγουδάτε

Λοιπόν, ίσως να είναι καλύτερο από το να κάνεις αμήχανη συζήτηση με τον οδηγό.

Πιθανός να έχετε ακούσει το ρητό “τραγουδάει για ένα πιάτο φαί”, αλλά τώρα κάποιοι τραγουδούν για την κούρσα τους με το ταξί. Το ταξί σταματά τη στιγμή που οι επιβάτες του σταματούν να τραγουδούν. Το “singalong shuffle”, όπως αποκαλείται, θα παρουσιαστεί αυτό το Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ μουσικής Ruisrock στο Turku της Φινλανδίας.

Στο πλαίσιο της προώθησης από την εταιρεία Fortum, μια εταιρεία καθαρού ενεργειακού ενδιαφέροντος που εδρεύει στη Βόρεια Ευρώπη, οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να μετακινούται στην περιοχή του φεστιβάλ με μια ηλεκτροκίνητη BMW i3 δωρεάν.

Το κόστος είναι ότι πρέπει να τραγουδήσετε για τον οδηγό και να συνεχίσετε να τραγουδάτε αλλιώς η βόλτα θα τελιώνει. Ο σκοπός της προώθησης είναι να δείξει ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι τόσο ήσυχα, και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι ο κινητήρας κάνει περισσότερη φασαρία από το τραγούδι σας.

Ευτυχώς, το αυτοκίνητο έχει ένα τάπλετ που προσφέρει επιλογές τραγουδιού και στίχους, ώστε να μην χάνετε την ροή σας κατα την διάρκεια της βόλτασ σας.

Αν και δεν αισθάνεται ο καθένας άνετα να τραγουδά δημόσια, ο Nerdist επισημαίνει ότι το “singalong shuffle” είναι “πολύ καλύτερο από το να προσπαθείς να κάνεις κουβεντούλα με τον οδηγό”.

Αφήστε την κριτική σας:
5
5.0 rating
5 out of 5 stars (based on 4 reviews)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × two =