Site icon Pos na

Ωροσκόπος και Ζώδια – Οι προβλέψεις της εβδομάδας 4-10 Ιουνίου 2018

Κριός

Μπορεί να νομίζετε ότι ξέρετε τι θέλετε, αλλά η αλήθεια είναι άλλη; Το μείγμα των ενεργειών αυτής της εβδομάδας θα μπορούσε να δει το κεφάλι και την καρδιά σας σε σύγκρουση, με αποτέλεσμα τη σύγχυση. Προσθέστε σε αυτό την επιθυμία για αναγνώριση ή την ανάγκη για  μια τολμηρή εντύπωση που θέλετε να κάνετε, και θα μπορούσατε να βρεθείτε τραβηγμένος σε πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις ταυτόχρονα.

Με τον ήλιο να συνδέει τον ζωντανό Ερμή την Τρίτη και να στραφεί προς τον φευγαλέο Ποσειδώνα την Τετάρτη, τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Ίσως να μην είναι εύκολο να επεξεργαστείτε ένα σχέδιο δράσης επειδή η σκέψη σας μπορεί να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή. Ίσως ο καλύτερος δρόμος μπροστά είναι να χαλαρώσετε και να πάτε με τη ροή.

Ανεξάρτητα από το πόσο αισθάνεστε ότι έχετε τραβήξει για να ελέγξετε ή να χειριστείτε μια κατάσταση, αφήστε την κατάσταση να πάει από μόνη της γιατί μπορεί να έχει πολύ πιο καλά αποτελέσματα Και με τον φλογερό Άρη, τον πλανήτη-οδηγό σας, στον τομέα της φιλίας, η κοινωνική σας ζωή μπορεί να αντισταθμίσει οποιαδήποτε απογοήτευση.

Ταύρος

Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά αυτή την εβδομάδα γιατί κάτι που μοιάζει σαν μια πολύ καλή ευκαιρία μπορεί να μην είναι. Εάν ένας φίλος ή συνάδελφος σας ενθαρρύνει να γίνετε μέλος σε γυμναστήριο ή λέσχη, μην συμφωνήσετε αμέσως. Θα σας βοηθήσει να διερευνήσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις και να μάθετε το ακριβές κόστος πριν υπογράψετε οτιδήποτε. Οι πιθανότητες είναι καλές ότι μπορεί να υπάρχουν μία ή δύο κρυφές ρήτρες που προσθέτουν μέχρι πολύ περισσότερο από ό, τι σκεφτήκατε όταν πρόκειται για την τελική τιμή.

Η υπέροχη Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, αντιτάσσεται στον ισχυρό Πλούτωνα στον άξονα επικοινωνίας σας, οπότε ίσως να λαχταράτε να ακούσετε από κάποιον. Και αν δεν είχατε την ευκαιρία να συνδεθείτε για κάποιο χρονικό διάστημα, τα συναισθήματά σας θα μπορούσαν να κτυπήσουν κόκκινο. Θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να μιλήσετε με αυτό το άτομο, αν φανείτε λιγότερο πρόθυμοι. Μια ήρεμη και ήσυχη προσέγγιση μπορεί να έχει καθαρά θετικά αποτελέσματα.

Δίδυμος

Κάποιος στην αρχή θα μπορούσε να σας προκαλέσει σύγχυση με απαιτήσεις και αιτήματα, αφήνοντάς σας ασαφείς για το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Εάν βρεθείτε σε αυτήν την κατάσταση την επόμενη εβδομάδα, θα βοηθούσε σίγουρα να πάρετε λεπτομερείς επεξηγήσεις. Ο ήλιος στο σημάδι σας συνδέεται με τον περίεργο Υδράργυρο την Τρίτη, έτσι θα είστε συνεχώς ενεργοί σε πολλά διαφορετικά μέτωπα ελπίζοντας να δείτε πρόοδο σε όλα. Αλλά αν δεν έχετε σαφείς οδηγίες, θα μπορούσε να σας αφήσει απογοητευμένους η έλλειψη πρόοδους. Ίσως το καλύτερο στοίχημα σας είναι να κάνετε ό, τι μπορείτε. Αν η απάντηση δεν είναι χρήσιμη, προχωρήστε με ό, τι μπορείτε λογικά να διαχειριστείτε.

Ταυτόχρονα, μπορεί να είστε πρόθυμοι να αγοράσετε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο ή επένδυση. Η επιθυμία μπορεί να είναι τόσο έντονη, ώστε η τιμή να μην έχει σημασία. Είναι πραγματικά σοφό; Αν το αγοράσετε και διαπιστώσετε ότι τα οικονομικά σας βρίσκονται σε αταξία ως αποτέλεσμα, θα το μετανιώσετε πιθανότατα. Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά προτού προχωρήσετε.

Καρκίνος

Ο ήλιος και ο συνηθισμένος υδράργυρος ευθυγραμμίζονται στον πνευματικό σας τομέα, έτσι μπορείτε να διαπιστώσετε ότι είστε βαθύτατα συντονισμένοι με τα συναισθήματά σας και τις επιθυμίες της καρδιάς σας.

Αλλά θα μπορούσατε να ζήσετε μια σύγκρουση των πεποιθήσεων κατά τις επόμενες μέρες, όταν και οι δύο πλανήτες σφυρηλατήσουν μια σύνδεση με τον φευγαλέο Ποσειδώνα. Ίσως η ιδέα σας για το τι χρειάζεστε να συγκρούεται με τις σκέψεις κάποιου άλλου. Και είναι πιθανό ότι το άλλο πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας κάνει να αισθανθείτε ένοχοι για να μην κάνετε αυτό που θέλετε. Αν ναι, θα πρέπει να επιστρέψετε και να σταθεροποιήσετε τα όριά σας. Μια φιλία που βασίζεται σε αυτές τις εξουθενωτικές ενέργειες θα σας αποστραγγίσει.

Η πλούσια Αφροδίτη αντιτάσσεται στον ισχυρό Άρη στην περιοχή των σχέσεών σας και έτσι είναι πιθανό το ίδιο άτομο να είναι πρόθυμο να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην κατάσταση. Θα ήταν ωφέλιμο να μην τους αφήσεις.

Λέων

Ο θετικός συνδυασμός των ενεργειών στον κοινωνικό τομέα σας υποδηλώνει ότι σίγουρα δεν θα βαρεθείτε τις επόμενες μέρες. Στην πραγματικότητα, το βιβλίο ραντεβού σας θα μπορούσε να γεμίσει στο χείλος με προσκλήσεις ή προτάσεις για συμβάντα που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Με τον ήλιο και τον εκφραστικό Ερμή που στρέφεται προς τον Ποσειδώνα σε μια πιο ευαίσθητη ζώνη του γραφήματος σας, ένα κομμάτι από εσάς ίσως νιώθετε σαν να ξοδεύετε κάποιο χρόνο κάνοντας το δικό σας πράγμα. Αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα κομμάτι και των δύο. Cherry-pick τις κοινωνικές εκδηλώσεις που είστε πιο ενθουσιώδεις και δίνοντας έτσι ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό σας. Αν γνωρίζετε να κάνετε διαλογισμό, θα μπορούσατε να βρείτε ότι η εσωτερική σας γαλήνη είναι κρυμμένη βαθιά και σας περιμένει να την ξυπνήσετε. Επιπλέον, με την υπέροχη Αφροδίτη στον πνευματικό σας τομέα, ίσως θελήσετε επίσης να βοηθήσετε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, και αυτό μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητικό φτάνει να μην το παρακάνετε.

Παρθένος

Θα μπορούσατε να είστε ο αστέρας της παράστασης καθώς ο ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον ζωντανό Ερμή στον τομέα της σταδιοδρομίας σας. Αυτό μπορεί να είναι μια εποχή που κάνετε μια καλή εντύπωση ή ίσως ολοκληρώσετε κάτι που σας διακρίνει ως πολύ ταλαντούχο.

Με τον αδιευκρίνιστο Ποσειδώνα στον τομέα της σχέσης σας, είναι πιθανό κάποιος να προσπαθήσει να σας υπονομεύσει. Αυτό θα μπορούσε να είναι μόνο μια προσωρινή κατάσταση, αλλά αν δεν είστε προσεκτικοί, μπορείτε να το πάρετε προσωπικά. Το κόλπο εδώ είναι να μην πάρεις τα λόγια τους πολύ σοβαρά. Η αληθινή Αφροδίτη αντιτάσσεται στον σθεναρό Πλούτωνα στον ελεύθερο άξονά σας, οπότε αυτό το αίσθημα ζήλια μπορεί να επεκταθεί στην κοινωνική σας ζωή. Για άλλη μια φορά, μην το πάρετε από καρδιάς. Αντ ‘αυτού, ευθυγραμμίστε τον εαυτό σας με ανθρώπους που σας υποστηρίζουν και νοιάζονται για εσάς. Αυτοί θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την δύσκολη αυτή βδομάδα.

Με το φλογερό Άρη στη ζώνη του τρόπου ζωής σας, θα μπορούσατε να είστε πολύ ενεργός όταν πρόκειται για θέματα υγείας και ευεξίας, κάτι που μπορεί να είναι μόνο καλό.

Ζυγός

Εάν αισθάνεστε συγκλονισμένοι και κάπως υποτιμημένοι στην τρέχουσα κατάστασή σας, η ιδέα να κάνετε ένα διάλειμμα για να ταξιδέψετε και να χαλαρώσετε μπορεί να φανεί πολύ ελκυστική. Ένα αμήχανο μείγμα ενεργειών θα μπορούσε να σας αφήσει να αισθανθείτε ένοχος για το ότι δεν μπορείτε να κάνετε το καλύτερο δυνατό, ενώ είστε πολύ πρόθυμοι να απολαύσετε κάποιο χρόνο μακριά. Θα ήταν χρήσιμο αν μπορούσατε να μεταβιβάσετε μερικά από τα καθήκοντά σας αλλού όπως δουλειές στο σπίτι, αγγαρείες ή ακόμα και καθήκοντα στη δουλειά, ειδικά εάν αισθάνεστε κουρασμένοι.

Ο ζωντανός Άρης βρίσκεται στον τομέα αναψυχής σας, οπότε ο Κόσμος σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας χόμπι και διασκέδαση και να αφιερώσετε χρόνο για παιχνιδιάρικες, διασκεδαστικές δραστηριότητες. Με τον αδιευκρίνιστο Ποσειδώνα που κινείται προς το παρόν στον τομέα της εργασίας και της υπηρεσίας σας, θα μπορούσατε να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε πάρα πολλά. Μην αισθάνεστε άσχημα για την κλιμάκωση και την παράδοση ορισμένων εργασιών σε κάποιον άλλο. Απλά κάντε ό, τι μπορείτε λογικά να διαχειριστείτε

Σκορπιός

Ένα ισχυρό μείγμα ενεργειών που περιλαμβάνουν την εύθυμη Αφροδίτη και τον ισχυρό Πλούτωνα υποδηλώνει ότι θα μπορούσατε να δυσκολευτείτε να περάσετε την γνώμη σας σε κάποιον. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στη συναισθηματική κατάσταση και τα συναισθήματά τους για εσάς. Προσπαθώντας να είμαστε λογικοί με αυτό το άτομο μπορεί να μην λειτουργήσει, διότι ένα συγχέοντας μείγμα ενεργειών θα μπορούσε να ενθαρρύνει παρεξηγήσεις και μικτά μηνύματα. Εάν μπορείτε να απομακρυνθείτε από αυτό το άτομο για λίγες μέρες, θα δώσει στα πράγματα την ευκαιρία να γίνουν καλύτερα από μόνα τους. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να συζητήσετε βασικά ζητήματα από το Σαββατοκύριακο.

Ο ζωηρός Άρης τροφοδοτεί σήμερα τον οικιακό και τον οικογενειακό σας τομέα και αυτό θα μπορούσε να σας εμπνεύσει για να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε καθήκοντα DIY που έχουν καθυστερήσει πολύ. Ενδεχομένως θα εκπλαγείτε από το πόσο καλά θα αισθάνεστε αφού τελειώσετε τα έργα αυτά. Και θα αισθανθείτε καλύτερα αν οι επισκέπτες εμφανίζονται απροσδόκητα.

Τοξότης

Με τον ήλιο να ευθυγραμμίζεται με το στοχαστικό Υδράργυρο στον τομέα της σχέσης σας, μπορεί να απολαμβάνετε κάποιες πολύ θετικές αλληλεπιδράσεις με ένα αγαπημένο σας ή σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Αλλά οι παρεξηγήσεις μπορεί να είναι ευρέως διαδεδομένες, ειδικά στη μέση της βδομάδας, οπότε θα καλό είναι να είστε προσεκτικοί.

Ο ουδέτερος Ποσειδών συμμετέχει επίσης στο μείγμα, οπότε κάποιος κοντινός σας μπορεί να πάρει στραβά τις πράξεις σας. Ένα μέλος της οικογένειας μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ένοχος για τη διασκέδαση αν αυτός ή αυτή πρέπει να είναι στο σπίτι φροντίζοντας ένα άλλο μέλος της οικογένειας. Αν αυτό το πρόσωπο έχει πραγματικό παράπονο, θα βοηθήσει αν αφήσεις χρόνο για να μιλήσετε. Επιπλέον, αν αυτό είναι κάτι που κάνει αυτό το άτομο συχνά, ίσως είναι καιρός να το αποφύγετε το συγκεκριμένο άτομο.

Σε ένα άλλο σημείωμα, πηγαίνετε εύκολα με τα οικονομικά σας τις επόμενες μέρες, διότι θα μπορούσε να υπάρχει ένας πειρασμός να απολαύσετε κάτι που δεν χρειάζεστε πραγματικά.

Αιγόκερως

Τα μικτά μηνύματα μπορεί να είναι ο λόγος που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί ένα έργο ή να τηρηθεί μια προθεσμία. Μπορεί να είστε πρόθυμοι να κάνετε μια καλή δουλειά, αλλά αν οι οδηγίες σας δεν είναι σαφείς, μπορεί να μην είναι δυνατή. Πριν ξεκινήσετε, ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε τι πρέπει να κάνετε. Αυτό μπορεί να ισχύει για κάθε είδους οδηγίες και γραπτά μηνύματα τις επόμενες ημέρες. Με τον νεφελώδη Ποσειδώνα στο μείγμα, θα υπάρχει αρκετός χώρος για τα πράγματα να πάνε στραβά. Στην πραγματικότητα, ίσως είναι ευκολότερο να προχωρήσετε σε κάτι που μπορείτε να ολοκληρώσετε και να αφήσετε αυτό το θέμα για μια άλλη μέρα.

Όταν πρόκειται για σχέσεις, μπορεί να χρειαστεί να δώσετε στο συνεργάτη σας μεγαλύτερη ελευθερία. Είναι πειρασμός να τον πείσετε να ακολουθήσει τον τρόπο σας, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα να προκαλέσετε κάποια δυσαρέσκεια κάνοντας έτσι.

Υδροχόος

Με τον δυναμικό Άρη στο ζώδιο σας, θα μπορούσατε να χρεωθείτε με ενέργεια και πρόθυμοι να συνεχίσετε με αυτά τα σχέδια και τα έργα που υπήρχαν στο πίσω καυστήρα. Η παρουσία του κόκκινου πλανήτη στον τομέα της αυτο-έκφρασής σας θα μπορούσε να σας ενθαρρύνει να είστε τολμηροί, θαρραλέοι και να μην φοβάστε να επιδείξετε τις μοναδικές σας ιδιότητες.

Ο ήλιος και ο ζωντανός Ερμής οργανώνονται στον τομέα αναψυχής σας, ώστε να υπάρχουν και πολλές επιλογές για δημιουργικότητα και ρομαντισμό. Εάν έχετε προγραμματίσει μια εκδρομή, βεβαιωθείτε ότι έχετε επεξεργαστεί το κόστος εκ των προτέρων. Με τη σύγχυση του Neptune στο μίγμα, θα μπορούσατε να πάρετε μια άσχημη έκπληξη αν αφήσετε τα πάντα στην τελευταία στιγμή.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από λίγη φροντίδα και αυτο-φροντίδα, ειδικά εάν έχετε οδηγήσει τον εαυτό σας στο όριο πρόσφατα. Αν ψάχνετε να επιλύσετε ορισμένα βαθιά θέματα, είναι επιτακτική η φροντίδα του εαυτού σας.

Ιχθείς

Με μια ζωντανή εστίαση στην εγχώρια ζώνη σας, η εβδομάδα μπροστά θα μπορούσε να σας βρει πρόθυμους να απολαύσετε κοινωνικοποίηση με τα μέλη της οικογένειας και να παρακολουθήσετε τα θέματα στο σπίτι. Αν πρόκειται να διασκεδάσετε ή κάποιος έρχεται να μείνει, ίσως είναι καλή ιδέα να κάνετε μια λίστα με όλα όσα πρέπει να κάνετε και να είστε προετοιμασμένοι

Ο Αιθέριος Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιο σας, οπότε μπορεί να υπάρχει μια τάση που θα χάσετε την συγκέντρωση σας και την προσοχή σας. Τα καθήκοντα που πρέπει να κάνετε μπορεί να φαίνονται λιγότερο ελκυστικά σε εσάς από την ανάγνωση ενός καλού βιβλίου ή την παρακολούθηση μιας εμπνευσμένης ταινίας, από τα οποία δεν θα ήταν πολύ χρήσιμα. Δώστε στον εαυτό σας αρκετό περιθώριο ελιγμών, αλλά προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα που σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε τα πάντα εγκαίρως. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα αν το κάνετε αυτό.

Σε μια άλλη σημείωση, κάποιος στον κοινωνικό σας κύκλο μπορεί να είναι λίγο ζηλότυπος για σας, κάτι που ίσως είναι κάτι για το οποίο πρέπει να προσέξετε.

[td_smart_list_end]ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

[wp-review id=”1218″]

Περίληψη
Όνομα Άρθρου
Ωροσκόπος - Οι προβλέψεις της εβδομάδας
Περιγραφή
Μάθετε τι σας επιφυλάσσουν οι πλανήτες αυτή την βδομάδα. Επαγγελματικές προβλέψεις από καταξιωμένους επιστήμονες στον χώρο της αστρολογίας.
Συγγραφέας
Όνομα Εκδότη
Πως Να
Λογότυπο
Exit mobile version