Ωροσκόπος και Ζώδια – Οι προβλέψεις της εβδομάδας 4-10 Ιουνίου 2018

0
6407

1. Κριός

Μπορεί να νομίζετε ότι ξέρετε τι θέλετε, αλλά η αλήθεια είναι άλλη; Το μείγμα των ενεργειών αυτής της εβδομάδας θα μπορούσε να δει το κεφάλι και την καρδιά σας σε σύγκρουση, με αποτέλεσμα τη σύγχυση. Προσθέστε σε αυτό την επιθυμία για αναγνώριση ή την ανάγκη για  μια τολμηρή εντύπωση που θέλετε να κάνετε, και θα μπορούσατε να βρεθείτε τραβηγμένος σε πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις ταυτόχρονα.

Με τον ήλιο να συνδέει τον ζωντανό Ερμή την Τρίτη και να στραφεί προς τον φευγαλέο Ποσειδώνα την Τετάρτη, τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Ίσως να μην είναι εύκολο να επεξεργαστείτε ένα σχέδιο δράσης επειδή η σκέψη σας μπορεί να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή. Ίσως ο καλύτερος δρόμος μπροστά είναι να χαλαρώσετε και να πάτε με τη ροή.

Ανεξάρτητα από το πόσο αισθάνεστε ότι έχετε τραβήξει για να ελέγξετε ή να χειριστείτε μια κατάσταση, αφήστε την κατάσταση να πάει από μόνη της γιατί μπορεί να έχει πολύ πιο καλά αποτελέσματα Και με τον φλογερό Άρη, τον πλανήτη-οδηγό σας, στον τομέα της φιλίας, η κοινωνική σας ζωή μπορεί να αντισταθμίσει οποιαδήποτε απογοήτευση.ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

[wp-review id=”1218″]

Περίληψη
Ωροσκόπος - Οι προβλέψεις της εβδομάδας
Όνομα Άρθρου
Ωροσκόπος - Οι προβλέψεις της εβδομάδας
Περιγραφή
Μάθετε τι σας επιφυλάσσουν οι πλανήτες αυτή την βδομάδα. Επαγγελματικές προβλέψεις από καταξιωμένους επιστήμονες στον χώρο της αστρολογίας.
Συγγραφέας
Όνομα Εκδότη
Πως Να
Λογότυπο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + twenty =