Οι προβλέψεις της εβδομάδας 30-05 Αυγούστου 2018 – Ωροσκόπος και Ζώδια

0
50529
1. Κριός

(Μάρτιος 21 – Απρίλιος 19)

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Κριού αυτήν την εβδομάδα, προσπαθήστε να αφήσετε στο παρελθόν δυσάρεστες εμπειρίες από τις τελευταίες εβδομάδες ή ημέρες.

Τώρα είναι σημαντικό να ξεφορτωθείτε από την ένταση που έχετε συσσωρεύσει στον εαυτό σας. Αυτό θα σας εξοικονομήσει από πιθανά προβλήματα υγείας, την εμφάνιση ανεπιθύμητων νέων προβλημάτων και προβλημάτων.

Αυτή την εβδομάδα θα είστε μέρος των οικογενειακών προβλημάτων ενός φίλου που θα μοιραστεί μαζί σας τι συμβαίνει στο σπίτι του ή για να ζητήσετε συμβουλές ή βοήθεια.

Δυστυχώς, στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά τα θέματα θα είναι αποτέλεσμα μιας εξωσυζυγικής σχέσης και η παρέμβασή σας δεν θα είναι ούτε καλή ούτε ευεργετική.

Μερικές από τις σπουδαίες στιγμές και εμπειρίες αυτής της εβδομάδας θα είναι συναφείς με την εργασία σας. Θα υπάρξουν πιθανώς νέες, πολλά υποσχόμενες δεσμεύσεις, καινοτομίες, ευθύνες, νέοι συνάδελφοι ή πελάτες κ.λ.π.

Αυτή την εβδομάδα, περιμένετε γεγονότα ή ειδήσεις σχετικά με την απόκτηση χρημάτων, κερδών, μπόνους ή οτιδήποτε άλλο θα είναι καλό για τον προσωπικό σας ή οικογενειακό προϋπολογισμό.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε δεσμεύσεις, συναντήσεις ή συγκεντρώσεις που σχετίζονται με ένα αγόρι ή έναν άνδρα. Θα έχετε κάτι για να απολαύσετε, αλλά θα έχετε επίσης να ανησυχείτε.

Αυτές τις μέρες μπορείτε να περιμένετε ενδιαφέρουσες επαφές με έναν άνθρωπο που ταξιδεύει ή εργάζεται σε μια άλλη πόλη.

Ιδιαίτερα σημαντικά θα είναι τα γεγονότα στο τέλος της εβδομάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θυμηθείτε τα όνειρά σας και δημιουργήστε μια συνήθεια να τα καταγράφετε. Αυτό θα είναι σημαντικές πληροφορίες για εσάς.

Οι γυναίκες του Κριού θα λάβουν μια σημαντική αποστολή ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Αφήστε την κριτική σας:
5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 4 reviews)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − thirteen =