Οι προβλέψεις της εβδομάδας 25-01 Ιουνίου 2018 – Ωροσκόπος και Ζώδια

0
34035
12. Κριός

(Μάρτιος 21 – Απρίλιος 19)

Εάν γεννηθήκατε με το ζώδιο του Κριού, μπροστά σας είναι μια εβδομάδα στην οποία θα πρέπει να επιστρέψετε στο παρελθόν σας: συναντήσεις με τους ανθρώπους του παρελθόντος σας, ανεπίλυτα προβλήματα προηγούμενων μηνών ή ετών κ.λπ.

Αυτή θα είναι μια πολύ περίπλοκη εβδομάδα κατά την οποία θα πρέπει να “πατήσετε στα δάχτυλά σας” και να αποφύγετε την επιμονή ή το συναίσθημα σε ενέργειες και αποφάσεις.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα λάβετε χρήματα, αν και πιθανότατα δεν είναι αυτό που περιμένετε. Να είστε προσεκτικοί με τους ανθρώπους που έχουν αρνητική στάση απέναντί ​​σας, διότι κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών ο φθόνος ή η κακία τους θα είναι στο απόγειο τους, πρόθυμοι να κάνουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερα κύματα μπορούν.

Γενικά, τα προβλήματα αυτής της εβδομάδας θα ακολουθήσουν μάλλον μια γραμμή εκκαθάρισης των άβολων πράγματων και των ανθρώπων της ζωής σας, αντί να σας βλάψουν ή να σας προκαλέσουν κάποια σημαντική απώλεια για σας. Μια πιο συνετή και πιο φιλοσοφική άποψη των πραγμάτων που θα βιώσετε θα σας βοηθήσει πολύ.

Η εβδομάδα υποδεικνύει μια συγκέντρωση ή εκδήλωση που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα που μπορεί να είναι συγγενής, γείτονάς σας, φίλος ή συνάδελφος. Οι άνδρες του Κριού θα έχουν σύνθετες σχέσεις με άνδρες που έχουν εξουσία, θέση γραφείου και ούτω καθεξής.

Αφήστε την κριτική σας:
5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 1 review)
Περίληψη
Οι προβλέψεις της εβδομάδας 25-01 Ιουνίου 2018 - Ωροσκόπος και Ζώδια
Όνομα Άρθρου
Οι προβλέψεις της εβδομάδας 25-01 Ιουνίου 2018 - Ωροσκόπος και Ζώδια
Περιγραφή
Ωροσκόπος και Ζώδια - Οι προβλέψεις της εβδομάδας 25-01 Ιουνίου 2018. Μάθετε τι σας επιφυλάσσουν οι πλανήτες αυτή την βδομάδα. Επαγγελματικές προβλέψεις από καταξιωμένους επιστήμονες στον χώρο της αστρολογίας.
Συγγραφέας
Όνομα Εκδότη
Πως Να
Λογότυπο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen + seven =