Site icon Pos na

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 23-29 Ιουλίου 2018 – Ωροσκόπος και Ζώδια

zodia-kai-oroscopos
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Κριός

(Μάρτιος 21 – Απρίλιος 19)

Αν γεννηθήκατε με το ζώδιο του Κριού, μπροστά σας βρίσκετε μια εβδομάδα που θα σας δώσει την ευκαιρία να επιτύχετε συγκεκριμένα αποτελέσματα στον τομέα της εκπαίδευσης ή της καριέρας σας.

Ετοιμαστείτε για μια εβδομάδα σκληρής δουλειάς με λιγότερο χρόνο για διασκέδαση.

Τώρα θα είστε σε θέση να υλοποιήσετε τα δικά σας σχέδια που σχετίζονται με το σπίτι ή την ιδιοκτησία σας.

Θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε μια υποσχόμενη σχέση, ειδικά αν ο σύντροφός σας γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, Ζυγών ή Υδροχόων.

Η εβδομάδα σηματοδοτεί ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή με μια γυναίκα που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ορισμένοι από εσάς θα διακόψουν μια επαγγελματική σχέση, η οποία είναι ένα αναμενόμενο συμβάν (τερματισμός μιας σύμβασης ή δέσμευση κ.λ.π.)

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις θα συνεπάγονται με τη φιλία σας με τους άνδρες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους ή την κοινωνική τους κατάσταση.

Αυτή την εβδομάδα θα είναι καλό για την πρόβλεψη του μέλλοντος με τις κάρτες Tarot.

Οι νεαρές γυναίκες του Κριού θα έχουν οικιακή φροντίδα ή υποχρεώσεις που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη ή το δικό τους παιδί.

Ταύρος

(Απρίλιος 20 – Μάιος 20)

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, μπροστά σας βρίσκετε μια εβδομάδα κατά την οποία οι αποφάσεις και οι πράξεις σας θα καθορίζονται από την ευαισθησία και τα συναισθήματα σας. Αν αυτό πρόκειται για καλό, θα το μάθετε μόνο την Κυριακή.

Αυτή την εβδομάδα, αποφύγετε την αυταπάτες ή τις ψευδαισθήσεις που σχετίζονται με τα χρήματα. Φυσικά, μπορείτε να λάβετε χρήματα από μια τυχερή ευκαιρία, αλλά αυτό δύσκολα θα συμβεί στους εκπροσώπους αυτού του ζώδιου.

Αυτή η εβδομάδα θα επωφελήσει κάποιες αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης και της αλλαγής του σπιτιού σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε αλλαγές στην εργασία σας και αυτό θα εξελιχθεί επίσης προς όφελός σας.

Αυτή την εβδομάδα θα απολαύσετε την υγιή σταθεροποίηση μιας γυναίκας, συγγενής ή γνωστή σας.

Αποφύγετε την τοξικομανία!

Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για τα ταξίδια, αλλά μην γίνετε απροσεχτοι ή τις τεμπέληδες. Οι ενέργειες ενός ανθρώπου που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων θα σας κάνει νευρικό και ανήσυχο. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα είναι σε θέση να επιλύσουν ένα δυσάρεστο πρόβλημα και να ξεφορτωθούν τις εντάσεις που έχουν συγκεντρώσει.

Δίδυμος

(Μάιος 21 – Ιούνιος 21)

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Δίδυμου, αυτή την εβδομάδα προσπαθείστε να είστε σε αρμονία με τον εαυτό σας και με τους ανθρώπους που θα συναντήσετε στην καθημερινή σας ζωή.

Αυτή είναι μια εβδομάδα κατά την οποία θα δημιουργήσετε σημαντικές επαφές ή επαγγελματικές σχέσεις.
Μερικές φορές θα πρέπει να αναβάλλετε τις προηγούμενες ρυθμίσεις, αλλά πρέπει πάντα να υπάρχει ένας σοβαρός λόγος, έτσι μην τις εγκαταλείψετε λόγω προσωρινών συναισθημάτων ή ιδιοτροπιών.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις επτά ημέρες για να ρυθμίσετε το σπίτι σας, να λύσετε οικιακά προβλήματα και πολλά άλλα.

Η εβδομάδα θα είναι δυσμενής για το δικαστήριο ή τις αγωγές.

Αυτή η εβδομάδα, θα σας υποδεχθεί με απροσδόκητα νέα για το σπίτι σας.

Θα είστε τυχεροί για σημαντικά θέματα που σχετίζονται με την οικογένειά σας.

Η προτάσεις που θα λαμβάνετε κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα έχει θετικό αντίκτυπο στην οικιακή και οικογενειακή σας ζωή.

Αυτή την εβδομάδα θα εκπλαγείτε από ένα οικονομικό έγγραφο ή τα χρήματα που θα λάβετε με σύμβαση ή συμφωνία.
Σ ‘ένα οικονομικό σχέδιο, η εβδομάδα μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα, αλλά σχεδόν τίποτα δεν θα συμβεί αν πιέσετε τα πράγματα.
Τώρα μπορείτε να αισθανθείτε πολύ πιο συναισθηματικά και συναισθηματικά την έλλειψη ανθρώπων που δεν είναι δίπλα σας – είναι πολύ μακριά ή στο μέλλον.

Καρκίνος

(Ιούνιος 22 – Ιούλιος 22)

Αν γεννηθήκατε κάτω από τον Καρκίνο, αυτή την εβδομάδα διαφορετικά γεγονότα με έναν άνδρα θα σας δείξουν τα λάθη που έχετε κατά την επικοινωνία με ανθρώπους που είναι μεγαλύτεροι από εσάς ή έχουν περισσότερη εμπειρία σε κάποιο τομέα της ζωής.
Αυτές τις μέρες θα είναι σημαντικό να βρείτε μια συμβιβαστική λύση στα προβλήματα που έχετε με έναν άνδρα.


Αυτή την εβδομάδα πολλοί θα ταξιδέψουν, αλλά θα είναι ένα τεταμένο ταξίδι εξαιτίας της πικρής φύσης κάποιου ή άλλων συγκρουόμενων καταστάσεων. Προσοχή τώρα και μεγαλύτερη διπλωματία θα απαιτηθεί στη σχέση σας με τους ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.


Μια προσωρινή, αγχωτική κατάσταση ή πανικός που σχετίζεται με κάποιον στον κύκλο φίλων σας θα συμβεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Θα έχει σίγουρα μια ευνοϊκή εξέλιξη ή ένα ευχάριστο αποτέλεσμα, χάρη σε ένα μικρό θαύμα ή τύχη. Η εβδομάδα θα σας δώσει την ευκαιρία για νέες γνωριμίες με ανθρώπους που είναι σημαντικοί για το μέλλον σας, οπότε μην επιλέγετε κανένα από αυτά ανάλογα με την ηλικία, την εθνικότητα, τη θρησκεία ή οποιαδήποτε άλλη προκατάληψη.


Από την άποψη ενός οικονομικού σχεδίου, πολλοί θα απογοητευτούν από καθυστέρηση ή άλλες επιπλοκές που σχετίζονται με τα χρήματα. Τώρα προσπαθήστε να είστε πρακτικοί στην δαπάνες σας και μην επιτρέπετε την υπερπληρωμή με την ελπίδα ότι σύντομα θα έχετε καλό εισόδημα. Οι άνδρες ηλικίας άνω των 35 ετών θα αναζητήσουν μια διέξοδο από μια δύσκολη κατάσταση, αλλά πιθανώς η άδεια θα έρθει με τη βοήθεια κάποιου άλλου.

Λέων

(Ιούλιος 23 – Αύγουστος 22)

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Λέοντα, αυτή η εβδομάδα προβάλλει ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα που θα τραβήξει την προσοχή σας.


Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για νομικά ή δικαστικά ζητήματα, ειδικά αν στηρίζεστε σε αυτά για τις ενέργειες ή τη βοήθεια μιας γυναίκας. Αυτή την εβδομάδα, θα εκπλαγείτε από διάφορες συναντήσεις, προσκλήσεις για συναντήσεις ή άλλες επαφές με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Μια μη αναμενόμενη ευκαιρία μπορεί να συμβεί για μια αγορά ή ένα απροσδόκητο δώρο. Η καλή ανάπτυξη (αν και με απροσδόκητο τρόπο) θα επηρεάσει τα περιουσιακά σας στοιχεία.


Αυτή την εβδομάδα μπορεί να επιδεινωθούν παρεξηγήσεις ή άλλα προβλήματα σε οικογένειες όπου οι σύντροφοι έχουν ήδη χωριστεί: με αμοιβαία συναίνεση, λόγω εργασίας σε άλλο οικισμό κ.λ.π. Οι εξωσυζυγικές σχέσεις θα έχουν ανεπιθύμητη εξέλιξη κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών.


Μερικά από τα ευχάριστα γεγονότα αυτής της εβδομάδας θα σχετίζονται με ένα παιδί ή νέους από τον κύκλο των συγγενών σας. Είναι πιθανό ότι ένα παιδί θα γεννηθεί ή θα υπάρξει μια συγκέντρωση συνδέεται με προσωπικές διακοπές. Η εβδομάδα υποδεικνύει κάτι που σχετίζεται ειδικά με ένα παιδί που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, Ζυγού ή Υδροχόου. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα μπορούν να λαμβάνουν επιπλέον ή απροσδόκητα χρήματα, να αυξάνουν το εισόδημά τους και πολλά άλλα.

Παρθένος

(Αύγουστος 23 – Σεπτέμβριος 22)

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Παρθένου, μπροστά σας είναι μια εβδομάδα κατά την οποία θα αφιερώσετε μεγάλη προσοχή στην δική σας επαγγελματική εξέλιξη. Θα λάβετε ενδιαφέρουσες ή χρήσιμες πληροφορίες από μια γυναίκα με την οποία εργάζεστε.

Αυτή την εβδομάδα, η συμμετοχή σε μια ίντριγκα ή η διάδοση ψευδών πληροφοριών μπορεί να σας κάνει να έρθετε σε σύγκρουση με ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσάς και ακόμη και να αναγκάσετε να ολοκληρώσετε σχέσεις που είναι σημαντικές για εσάς.
Να είστε προσεκτικοί και να ελέγχετε τυχόν πληροφορίες που λαμβάνετε από άτομα που γεννιούνται με το ζώδιο του Αιγόκερω, του Παρθένου ή του Ταύρου. Να είστε προσεκτικοί στη σχέση σας με τους ανθρώπους αυτών των ζωδιακών σημείων, καθώς θα είναι πάρα πολύ απρόβλεπτες.

Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να λάβετε χρήματα από έναν άνδρα ή από τον οικογενειακό προϋπολογισμό σας για να έχετε εισόδημα χάρη σε έναν άνθρωπο στην οικογένειά σας. Γενικά, αυτή η εβδομάδα θα είναι εποικοδομητική και επιτυχημένη για εσάς, ειδικά αν βρίσκεστε σε αρμονική σχέση με τους γύρω σας.

Η τακτική και η διπλωματία θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάθε περίπλοκη κατάσταση ή απροσδόκητη παρεξήγηση. Οι νεαρές γυναίκες του Παρθένου μπορούν να λάβουν πρόταση για μια νέα θέση στην τρέχουσα εργασία τους ή προσφορά για μια νέα θέση εργασίας σε άλλη εταιρεία ή ίδρυμα. Οι νέοι κάτω των 35 ετών θα έχουν την ευκαιρία να σταθεροποιηθούν οικονομικά, να λάβουν αναμενόμενα μετρητά ή να αναμένουν αύξηση των κερδών τους.

Ζυγός

(Σεπτέμβριος 23 – Οκτώβριος 22)

Αν γεννηθήκατε με το ζώδιο του Ζυγού αυτήν την εβδομάδα, θα έχετε χρόνο να μιλήσετε με μια γυναίκα με την οποία έχετε δύσκολες ή πολύπλοκες σχέσεις. Τώρα μπορείτε να συμμετέχετε σε μια εκδήλωση που σχετίζεται με μια γυναίκα που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερου, του Παρθένου ή του Ταύρου.

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει μια δυσάρεστη κατάσταση που σχετίζεται με ένα οικονομικό πρόβλημα που θα μπορούσε να απειλήσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό σας ή να δημιουργήσει περισσότερο άγχος όταν την επιλύσετε.

Αποφύγετε να επενδύετε ή να ξοδεύετε χρήματα σε πράγματα για τα οποία δεν έχετε ασφάλεια – για παράδειγμα, ποιότητα ή εγγύηση.

Θα προκύψουν δυσκολίες στην επίλυση οικονομικών ζητημάτων της κληρονομιάς. Στις πράξεις ιδιοκτησίας σας, η εβδομάδα θα απαιτήσει από εσάς να μειώσετε το ρυθμό σας, να μην βιάσετε τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας.

Ανησυχία μπορεί να προκύψει γύρω από ένα ακίνητο που δεν χρησιμοποιείτε ή βρίσκεστε σε άλλη τοποθεσία. Αυτή την εβδομάδα θα είστε η υποστήριξη και η ελπίδα ενός κοριτσιού ή μιας νεαρής γυναίκας. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα έχουν νέες γνωριμίες με άτομα από διαφορετικές τοποθεσίες. Οι νέες γυναίκες έως την ηλικία των 35 ετών θα οργανώσουν και θα εφαρμόσουν σημαντικά σχέδια που σχετίζονται με το σπίτι τους. Πιθανώς αυτή την εβδομάδα θα συναντήσετε ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού.

Σκορπιός

(Οκτώβριος 23 – Νοέμβριος 21)

Αν γεννηθήκατε με το ζώδιο του Σκορπιού, αυτή η εβδομάδα θα σας εκπλήξει με διάφορα γεγονότα που σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο της οικογένειάς σας.

Θα υπάρξουν απρόσμενα έξοδα για ένα παιδί, αλλά θα είναι για καλό. Οι ανησυχίες σας για αυτές τις επτά ημέρες θα σχετίζονται με νέα ή με ένα έγγραφο που αναμένετε να λάβετε. Πιθανώς είναι σημαντικές για το μέλλον σας, αλλά θα πρέπει να είστε υπομονετικοί.

Οι ειδήσεις που σχετίζονται με ένα δράμα ζωής στην οικογένεια των ανθρώπων που γνωρίζετε θα είναι η αιτία της θλιβερής σας διάθεσης σε μερικές στιγμές της εβδομάδας. Τώρα θα έχετε μια σημαντική περίοδο για την καριέρα σας ή την επαγγελματική σας ανάπτυξη (εκπαίδευση). Θα υπάρξει μια απροσδόκητη ευκαιρία ή ιδέα που μπορεί να έρθει μέσα από ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε (φίλος, συνάδελφος, κ.λ.π.)

Η επιτυχία των φίλων σας στην επιχείρηση ή την καριέρα τους θα είναι ένας λόγος για συγχαρητήρια ή μια μικρή γιορτή. Στην αγάπη, όμως, θα πρέπει να είστε ρεαλιστές και να μην προσπαθήσετε να αναβιώσετε σχέσεις που έχουν ήδη «τρέξει την πορεία τους». Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις σχέσεις με ανθρώπους που γεννήθηκαν με το ζώδιο των Διδύμων, Ζυγού ή Υδροχόου, που έχουν ήδη οδηγήσει σε μια νέα πορεία ανάπτυξης.

Τοξότης

(Νοέμβριος 22 – Δεκέμβριος 21)

Αν γεννηθήκατε με το ζώδιο του Τοξότη, μπροστά σας είναι μια εβδομάδα κατά την οποία θα σχεδιάσετε ένα σημαντικό ταξίδι για εσάς ή θα πάτε σε ένα σημαντικό ταξίδι. Αυτό το ταξίδι θα σας φέρει πολλά θετικά συναισθήματα και εμπειρίες.

Αυτή η εβδομάδα θα σας ευχαριστήσει με νέα που θα προέρχονται από ένα άτομο που ζει σε μια άλλη πόλη. Αυτή η εβδομάδα θα είναι περίπλοκη καθώς θα περιλαμβάνει τη σχέση μεταξύ ανδρών του Τοξότη με άνδρες άλλων σημάτων ζωδίου.

Τα προβλήματα που θα προκύψουν τώρα μπορεί να είναι προσωπικά ή επαγγελματικά, αλλά δεν επιτρέπουν την εμβάθυνση τους. Γενικά, η εβδομάδα θα απαιτήσει πολύ περισσότερη προσοχή στην οργάνωση και την υλοποίηση των καθημερινών καθηκόντων και καθηκόντων σας. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να χάσει το χρόνο με κουτσομπολιά ή ίντρικες σε αναζήτηση εκδίκησης για το παρελθόν που υπήρχε κάποια κακόβουλη δράση εναντίον σας. Η διάχυση της ενέργειάς σας για τέτοια πράγματα θα σας βλάψει και μπορεί να βρεθείτε χαμένοι.

Η υγεία σας θα απαιτεί φροντίδα ανεξάρτητα από την ηλικία σας ή την άμεση κατάσταση. Μερικά από τα καλά πράγματα αυτής της εβδομάδας θα σχετίζονται με τα χρήματα που θα λάβετε μέσω ανθρώπων από την οικογένειά σας ή μέσω οικογενειακής επιχείρησης (επένδυση).

Αιγόκερως

(Δεκέμβριος 22 – Ιανουάριος 19)

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερου, είναι μια εβδομάδα στην οποία θα πρέπει να φροντίζετε πιο σοβαρά την οικογένειά σας. Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει άγχος για την υγεία κάποιου ή άλλο σοβαρό πρόβλημα που σχετίζεται με συγγενή που γεννήθηκε με το ζώδιο των Ιχθύων, του Σκορπιού ή του Καρκίνου. Τα οικογενειακά σας σχέδια θα αναπτυχθούν αργά ή από την ανάγκη να ξεπεραστούν διάφορα εμπόδια.

Θα ήταν καλό να επανεκτιμήσετε τα σχέδιά σας για το εγγύς μέλλον και να είστε πιο ρεαλιστικοί σχετικά με το τι μπορείτε να επιτύχετε και τι δεν είναι δυνατόν. Στο έργο σας θα αντιμετωπίσετε αρνητικά συναισθήματα που σχετίζονται με πελάτες ή άτομα που θα σας επισκεφτούν (φορέας ελέγχου, φόρος κ.λ.π.).

Αν βρίσκεστε στη διαδικασία αναζήτησης μιας νέας θέσης εργασίας, θα είναι δύσκολο να βρείτε κάτι που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

Αυτή την εβδομάδα θα είναι καλό για όλα όσα σχετίζονται με τα ταξίδια. Αν περιμένετε νέα ή σημαντικό έγγραφο από άλλη τοποθεσία, δεν θα απογοητευτείτε. Αυτήν την εβδομάδα μπορεί να σας ζητηθεί να ταξιδέψετε ή να επισκεφθείτε άλλη πόλη ή χώρα.

Υδροχόος

(Ιανουάριος 20 – Φεβρουάριος 18)

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Υδροχόου, μπροστά σας βρίσκετε μια εβδομάδα γεμάτη από διαφορετικά συναισθήματα που σχετίζονται με τη ρομαντική σχέση σας ή τη φιλική σχέση σας.

Τώρα εσείς και ο σύντροφός σας θα έχετε την επιθυμία να ζήσετε κάτι ξεχωριστό.
Αυτή την εβδομάδα σας φέρνουν καλά νέα ή οικονομικές ευκαιρίες.

Ίσως κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα συναντήσετε ένα σημαντικό γεγονός που θα περιλαμβάνει γονείς ή μεγαλύτερους συγγενείς.

Αυτό θα είναι μια καλή στιγμή για δικαστικά ή νομικά θέματα ιδιοκτησίας ή οικογενειακού χαρακτήρα.

Πολλοί θα απολαύσουν την απόκτηση με κληρονομιά ή την απόκτηση δικαιωμάτων επί κάποιου είδους ιδιοκτησίας.

Τώρα θα έχετε μια καλή εβδομάδα για να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι, να τελειώσετε ένα κτίριο ή να το επισκευάσετε.

Οι συγκρούσεις αυτή την εβδομάδα θα είναι κυρίως με νεαρές γυναίκες ή κορίτσια που έχουν προβλήματα στη ζωή τους, αλλά δεν θα είναι έτοιμοι να ζητήσουν βοήθεια ή συμβουλές από εσάς. Αντ ‘αυτού, κινδυνεύουν να προκαλέσουν ανεπιθύμητα νέα προβλήματα.

Οι άνδρες και οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα έχουν μια εβδομάδα κατά την οποία ορισμένες εμπειρίες θα καθορίσουν τις μελλοντικές τους αλλαγές στη ζωή.

Ιχθείς

(Φεβρουάριος 19 – Μάρτιος 20)

Αν γεννηθήκατε με το ζώδιο των Ιχθύων, αυτή η εβδομάδα θα σας εκπλήξει με τύχη ή με μια ευκαιρία που σχετίζεται με κάτι που πιστεύατε ότι έμεινε για πάντα στο παρελθόν σας. Η έκπληξη θα είναι σίγουρα ευχάριστη, ειδικά αν είστε πρόθυμοι να επωφεληθείτε από αυτή τη νέα ευκαιρία.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, πολλοί θα βρουν ένα χαμένο ή ξεχασμένο πράγμα. Αυτή την εβδομάδα θα συγκεντρωθούν γονείς με παιδιά που ζουν ή εργάζονται σε άλλη πόλη ή χώρα. Προς το παρόν, πολλές οικογένειες που έχουν χωριστεί θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν για καλοκαιρινές διακοπές ή για κάποιο άλλο λόγο.
Η εβδομάδα θα είναι ευεργετική για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Αναμείνετε χρήματα ή επιπλέον εισοδηματικές προτάσεις πιθανότατα από ανθρώπους που γεννιούνται κάτω από το ζώδιο των Δίδυμων, Ζυγού ή Υδροχόου.

Η επιτυχία ενός αγοριού ή ενός νεαρού άνδρα θα προκαλέσει τηλεφωνικές συνομιλίες με φίλους ή συγγενείς. Οι νέοι Ιχθείς ηλικίας έως 35 ετών θα έχουν την ειδική εβδομάδα απόδοσης, επιθυμητούς ή επιδιωκόμενους στόχους. Αλλά πρέπει πάντα να σχετίζονται με καλές πράξεις ….

[td_smart_list_end]

Αφήστε την κριτική σας:
4
Rated 4 out of 5
4 out of 5 stars (based on 9 reviews)
Exit mobile version