Οι προβλέψεις της εβδομάδας 16-22 Ιουλίου 2018 – Ωροσκόπος και Ζώδια

0
42218
11. Ταύρος

(Απρίλιος 20 – Μάιος 20)

Αν γεννηθήκατε με το ζώδιο του Ταύρου, μπροστά σάς είναι μια εβδομάδα στην οποία θα ασχοληθείτε με εκδηλώσεις που σχετίζονται με παιδιά ή νέους. Τώρα θα έχετε καλό χρόνο για δραστηριότητες που σχετίζονται με αυτές, για τη διοργάνωση συναντήσεων ή άλλων εκδηλώσεων.

Η εβδομάδα φέρνει γεγονότα που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού. Αυτή την εβδομάδα, προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο ειλικρινείς, αποφείγετε τα ψέματα και τους χειρισμούς, γιατί θα προκαλέσουν τα αρνητικά συναισθήματα των ανθρώπων γύρω σας. Μπορείτε να μετατρέψετε μια καλή εβδομάδα μόνοι σας σε μια δυσάρεστη.

Τώρα θα συναντήσετε νέους ανθρώπους στην καθημερινή σας ζωή ή online. Να είστε όμως προσεκτικοί με αυτούς γιατί δεν είναι όλοι πραγματικοί άνθρωποι ή άνθρωποι με ανοικτές και ειλικρινείς προθέσεις.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε περισσότερες δυσάρεστες καταστάσεις για να λύσετε. Όλα θα είναι θέμα χρόνου και υπομονής από την πλευρά σας. Η βεβιασμένες κινήσεις αυτή την εβδομάδα μπορολυν να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια και για επαφές με ανθρώπους από διαφορετικές τοποθεσίες. Μερικοί από εσάς θα μετεγκατασταθούν σε μια άλλη κοινότητα και αυτό θα είναι κυρίως για οικογενειακούς λόγους ή για την παροχή καλύτερου επιπέδου για την οικογένειά σας.

Αυτή την εβδομάδα, θα πραγματοποιηθεί μια σημαντική εκδήλωση στην οικογένεια που σχετίζεται με την αφοσίωση, το γάμο, την επέτειο, τα γενέθλια κ.λ.π.

Αφήστε την κριτική σας:
5
5.0 rating
5 out of 5 stars (based on 12 reviews)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen + eleven =