Οι προβλέψεις της εβδομάδας 16-22 Ιουλίου 2018 – Ωροσκόπος και Ζώδια

0
42224
12. Κριός

(Μάρτιος 21 – Απρίλιος 19)

Αν γεννηθήκατε με το ζώδιο του Κριού, θα είναι μια εβδομάδα στην οποία θα επικεντρωθείτε στην αυστηρή εκπλήρωση των σχεδίων και των καθηκόντων σας. Τώρα οι συνθήκες θα είναι ευνοικές για σας και θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο τους. Πιθανώς αυτή την εβδομάδα θα κάνετε σημαντικά σχέδια για τους επόμενους μήνες του έτους.

Από προσωπική και οικογενειακή άποψη, θα έχετε την ευκαιρία για χαρά, ικανοποίηση ή συγκέντρωσεις με συγγενείς ή φίλους. Αυτή η εβδομάδα θα είναι γενναιόδωρη και θετική όσον αφορά τις εμπειρίες στην αγάπη. Η εργασία σας θα είναι επίσης και η προτεραιότητά σας, αλλά τα πράγματα θα είναι πιο ρουτίνα από οποιαδήποτε ασυνήθιστη κατάσταση.

Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την ανάπτυξη της εργασίας σας για βελτιώσεις, μετεγκαταστάσεις ή επισκευές.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε συναντήσεις ή επισκέπτες που θα έχουν συγκεκριμένο σκοπό και θα καθορίσουν μερικά από τα μελλοντικά σας σχέδια. Η αγάπη και η φιλία σας θα αποτελέσουν τη βάση για ενδιαφέρουσες εμπειρίες, αλλά από την άλλη, μπορεί να προκύψει μια αγχωτική κατάσταση.

Η εβδομάδα περιλαμβάνει ένα δυσάρεστο γεγονός ή ένα περιστατικό που σχετίζεται με κάποιον στον κύκλο σας φίλων ή γνωστών.

Αφήστε την κριτική σας:
5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 12 reviews)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − 6 =