Οι προβλέψεις της εβδομάδας 09-15 Ιουλίου 2018 – Ωροσκόπος και Ζώδια

0
29852
12. Κριός

(Μάρτιος 21 – Απρίλιος 19)

Αν γεννηθήκατε με το ζώδιο του Κριού, μπροστά σας είναι μια εβδομάδα στην οποία θα βρείτε δύναμη και θάρρος να απελευθερωθείτε από τις απελπιστικές δεσμεύσεις και σχέσεις. Αν αυτά τα συμβάντα είναι επώδυνα για σας, προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση. Είναι σημαντικό τώρα να μην επιχειρήσετε ή να επιμείνετε για να εκμεταλλευτείτε γεγονότα και ανθρώπους. Να είστε σίγουροι ότι τα καλά πράγματα σύντομα θα βρουν τη θέση τους στη ζωή σας.

Η εβδομάδα μεταδίδει ερωτικές εμπειρίες και επιτυχία στην εξεύρεση νέου συντρόφου για όσους δεν έχουν σοβαρή σχέση. Γενικά, είναι μια πολύ συναισθηματική εβδομάδα μπροστά σας. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε έξοδα σχετικά με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο. Για τα μέλη της οικογένειας του ζωδιακού σημείου του Κριού αυτή την εβδομάδα, προβλήματα σε οικογενειακές και οικογενειακές σχέσεις θα προκύψουν λόγω έλλειψης κατανόησης ή αντιπαράθεσης που σχετίζεται με χρήματα.

Αυτή την εβδομάδα σίγουρα θα συναντήσετε απογοήτευση στην επικοινωνία με τους ανθρώπους που ζείτε ή εργάζεστε μαζί. Σε καμία περίπτωση, όμως, μην ψάχνετε τα κρασιά μόνο από την άλλη πλευρά.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα παρακολουθείται η εξέλιξη του σχετικού προβλήματος υγείας ενός φίλου. Είναι δυνατόν να δεσμευθείτε να βοηθήσετε με κάτι. Τώρα μπορείτε να περιμένετε χαρούμενα νέα για μια δημόσια ή πολιτική έκφραση ενός ατόμου που γνωρίζετε.

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια καλή στιγμή για συνομιλίες ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με κληρονομικό ακίνητο, σύνταξη, ασφάλιση και πολλά άλλα. Οι γυναίκες του Κριού θα έχουν ανησυχίες σχετικά με την προσδοκία της ανάπτυξης ενός συγκεκριμένου γεγονότος ή συνομιλίας.

Αφήστε την κριτική σας:
5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 5 reviews)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + 5 =