Οι προβλέψεις της εβδομάδας 06-12 Αυγούστου 2018 – Ωροσκόπος και Ζώδια

0
32372
12. Κριός

(Μάρτιος 21 – Απρίλιος 19)

Αν γεννηθήκατε με το ζώδιο του Κριού, αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας εκπλήξει με σημαντικά ή μοιραία γεγονότα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, διαφορετικά γεγονότα ή ειδήσεις θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον σας σε ένα συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας.
Αυτή την εβδομάδα θα συναντήσετε ένα πιο συναισθηματικά σημαντικό γεγονός στη ζωή των φίλων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να έχει σχέση με το παιδί ή τη μελλοντική μητρότητα.
Εντούτοις, μπορεί να υπάρχουν εντάσεις στη σχέση σας με φίλους οι οποίοι είναι νεότεροι από εσάς ή οι οποίοι, λόγω ηλικίας, είναι πιο ανυπόμονοι ή ανίκανοι να ελέγξουν τα συναισθήματά τους.
Αυτή η εβδομάδα προβάλλει μια απροσδόκητη αποκάλυψη κακόβουλων ενεργειών εναντίον σας ή απόπειρα αρνητικής δράσης ή χειραγώγησης της σημαντικής σας σχέσης.
Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα θα περιλαμβάνει μια σχέση με μια γυναίκα που ζει σε μια άλλη πόλη.
Οι άντρες του Κριού θα βιώσουν απροσδόκητη απώλεια ή βλάβη σε ένα έγγραφο ή σε προσωπικές πληροφορίες (μηνύματα).
Οι γυναίκες που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο θα πρέπει να αποφεύγουν τις συγκρούσεις. Χρησιμοποιήστε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα για οικογενειακές συνομιλίες και συγκεντρώσεις για να σας γεμίσουν με θετικά συναισθήματα.

Αφήστε την κριτική σας:
5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 5 reviews)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 2 =