Site icon Pos na

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 02-08 Ιουλίου 2018 – Ωροσκόπος και Ζώδια

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 02-08 Ιουλίου 2018
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Κριός

(Μάρτιος 21 – Απρίλιος 19)

Εάν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Κριού, οι προσδοκίες σας για αυτήν την εβδομάδα θα είναι για πιο ευχάριστες εμπειρίες με αγαπημένους ή σημαντικούς ανθρώπους. Εάν έχετε ολοκληρώσει κάποιες προπαρασκευαστικές εργασίες εγκαίρως, αυτή την εβδομάδα θα είστε σε θέση να βασίζεστε στην επιτυχία στην εργασία ή στην εργασία σας.

Η αγάπη σας δεν θα είναι βαρετή, αλλά τα συναισθήματα θα πρέπει να αμφισβητηθούν και από τις δύο πλευρές. Μην περιμένετε μόνο ο σύντροφός σας να δημιουργήσει στιγμές διασκέδασης ή ευχάριστες στιγμές. Η εβδομάδα θα είναι καλή για νέους γνωστούς, αλλά δεν τους επιβαρύνετε με σοβαρές προσδοκίες από την αρχή.

Οι συγκρούσεις αυτής της εβδομάδας μπορεί να προκληθούν σκόπιμα για να σας καταστήσουν άθλια ή να προκαλέσετε ταλαιπωρία, απώλεια, κατάθλιψη. Εναπόκειται σε σας αν θα αγνοήσετε τέτοιες προκλήσεις ή θα βρείτε έναν διπλωματικό τρόπο να βγείτε από μια παρόμοια κατάσταση. Οι οικογενειακές δεσμεύσεις σας θα είναι περισσότερες και δεν θα πρέπει να καθυστερούν. Δεν θα κερδίσετε τίποτα με αυτό, και η απώλεια ή η απογοήτευση δεν αποκλείεται.

Η εβδομάδα σηματοδοτεί ένα σημαντικό γεγονός οικογενειακού χαρακτήρα. Συνολικά, αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρουσα, με αξιοσημείωτα γεγονότα και ισχυρές συναισθηματικές εμπειρίες. Να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια νέα ιδέα ή μια ευκαιρία. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα παρακολουθήσετε τουλάχιστον μία συνάντηση ή μια ωραία συγκέντρωση.

Ταύρος

(Απρίλιος 20 – Μάιος 20)

Αν γεννηθήκατε με το ζώδιο του Ταύρου, μπροστά από σας είναι μια εβδομάδα κατά την οποία θα συμμετάσχετε σε διάφορα οικονομικά έγγραφα ή θα λάβετε χρήματα μέσω εγγράφου, απόδειξης κ.λπ. Με πολλούς τρόπους, η εβδομάδα για εσάς θα είναι ευεργετική για τις οικονομικές υποθέσεις σας. Οι δυσάρεστες ειδήσεις, ωστόσο, μπορούν να δημιουργήσουν απροσδόκητο άγχος, την ανάγκη να ταξιδέψουν κάπου ή να πάνε στο σπίτι κάποιου.

Αυτή την εβδομάδα, δεν πρέπει να υπερβείτε τις δυνατότητές σας, οικονομικά και συναισθηματικά. Μείνετε σταθερά στο έδαφος, επειδή αυτός είναι ο τρόπος αυτοσυντήρησής σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα λάβετε μια πρόσκληση ή μια προσφορά που δεν θα επιλέξετε. Οι νέες επαφές και οι γνωστοί σας θα είναι με ανθρώπους πολύ παρόμοιοι με εσάς, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες στην επικοινωνία σας. Γενικά, να είστε πιο τακτικοί στη σχέση σας με τους ανθρώπους που γεννιούνται κάτω από το σημάδι του Αιγόκερου, του Ταύρου ή του Παρθένου.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική για εσάς γιατί θα πρέπει τώρα να χτίσετε τη βάση πάνω στην οποία θα πρέπει να ρυθμιστούν οι ενέργειές σας για την επόμενη εβδομάδα για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτή την εβδομάδα θα είναι το αρχικό νήμα της ανάπτυξης σημαντικών σχεδίων ή δεσμεύσεων που θα λήξουν την επόμενη εβδομάδα ή λίγο αργότερα.

Δίδυμος

(Μάιος 21 – Ιούνιος 21)

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Δίδυμου, μπροστά σας είναι μια εβδομάδα στην οποία θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε τα πράγματα που άρχισαν πιθανώς την περασμένη εβδομάδα. Τώρα θα είστε πιο τυχεροί και πιο άνετοι να κάνετε τα καθήκοντά σας και τις δεσμεύσεις σας.

Η εβδομάδα φέρνει απροσδόκητη τύχη ή τύχη σε μια δύσκολη ή σημαντική στιγμή για εσάς. Όλα τα γεγονότα θα έχουν τώρα ένα σημαντικό προορισμό για το μέλλον σας. Η υγεία σας θα είναι διστακτική, φροντίστε να αποφύγετε τους μεγάλους φόρτους εργασίας τόσο σωματικά όσο και διανοητικά. Είναι πιθανό ότι το πρόβλημα υγείας ενός στενού ατόμου μπορεί επίσης να είναι μέρος της ανησυχία ή του άγχους σας.

Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια ανεξάρτητα από το σκοπό της. Μια καλή εξέλιξη θα περιλαμβάνει επίσης τις επαφές σας με ανθρώπους από διαφορετικούς οικισμούς, μεταξύ άλλων από το εξωτερικό.

Τα γεγονότα στη ζωή ενός παιδιού θα είναι ένα θέμα ζωντανών συνομιλιών, συζητήσεων ή αποφάσεων. Πολλοί θα απολαύσουν νέα σχετικά με τη γέννηση ενός παιδιού. Αυτή την εβδομάδα θα δημιουργήσετε νέους γνωστούς, θα αναπτύξετε σε νέα επίπεδα τα ήδη δημιουργημένα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα προχωρήσετε σε μια ισχυρότερη δέσμευση για γενικούς επιχειρηματικούς ή άλλους σκοπούς.

Καρκίνος

(Ιούνιος 22 – Ιούλιος 22)

Αν γεννηθήκατε με το ζώδιο του καρκίνου, αυτή την εβδομάδα θα σας απαλλάξουμε από κάποιες δύσκολες δεσμεύσεις ή προβλήματα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα βρουν τον τρόπο να εγκαταλείψουν τη λίστα προτεραιότητας. Πολύ πιο ελεύθερες ή συναισθηματικά μη ισορροπημένες θα είναι η σχέση σας με άλλους ανθρώπους.

Η εβδομάδα υποδηλώνει μικρά έσοδα από χρήματα από εργασία ή άλλες πηγές. Ορισμένες από τις αρνητικές τάσεις αυτής της εβδομάδας σχετίζονται με όλες τις μορφές εξαπάτησης, εξαπάτησης, ίντριγκας και παρασκήνια. Είτε θα είστε ενεργός είτε κάποιος εναντίον σας θα ενεργήσει με τον τρόπο αυτό, θα είναι ο καθένας πιθανός, αλλά και στις δύο περιπτώσεις θα αποτελέσει τη βάση για δυσάρεστες εμπειρίες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η προσοχή σας θα ασχοληθεί με μια σημαντική εκδήλωση που σχετίζεται με τη γυναίκα. Μια νέα γνωριμία με ένα κορίτσι ή μια γυναίκα θα φέρει χρώμα στην καθημερινή σας ζωή. Αλλά τώρα μπορείτε να μάθετε δυσάρεστα νέα σχετικά με μια γυναίκα που γνωρίζετε από το παρελθόν ή το παρόν. Μια συζήτηση ή μια συνάντηση με έναν άνδρα θα σας προκαλέσει να αλλάξετε το σχέδιο, την ιδέα ή τη στάση σας απέναντι σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Μια προσωπική ευγενία ενός ανθρώπου θα είναι ένας λόγος για μια ευχάριστη συγκέντρωση στο σπίτι ή σε ένα εστιατόριο.

Λέων

(Ιούλιος 23 – Αύγουστος 22)

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Λέοντα, μπροστά από σας είναι μια εβδομάδα σημαντικών αποφάσεων ή αλλαγών που μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή, την οικογένεια, την αγάπη ή τη σταδιοδρομία σας. Φυσικά, όλα αυτά δεν μπορούν να συμβούν αν δεν είστε έτοιμοι για τέτοιες εκδηλώσεις οι ίδιοι ή δεν είστε ενεργοί σε αυτές.
Η εβδομάδα θα απαιτήσει περισσότερες φροντίδες για το σπίτι, τον κήπο ή το αγρόκτημα, αν έχετε ένα. Αυτό θα είναι μια καλή στιγμή για να αλλάξετε το σπίτι, να μετακινηθείτε σε άλλο σπίτι ή να αγοράσετε ένα νέο σπίτι. Η οικονομική εβδομάδα θα είναι επίσης επωφελής για σας, αλλά πρέπει να είστε ρεαλιστές. Αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια και την αναζήτηση εύκολων κερδών, διότι ακόμα και αν συμβαίνουν πάντοτε πληρώνονται σε υψηλότερη τιμή από τα κέρδη ….
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κρατήστε τα προσωπικά σας αντικείμενα από απώλεια ή κλοπή. Φροντίστε να θυμάστε για ποιο λόγο και από πού φεύγετε. Η απόσπαση της προσοχής σας μπορεί τώρα να δημιουργήσει δυσάρεστες καταστάσεις, σύγχυση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα τείνετε να ονειρεύεστε, να επιστρέφετε στις ευχάριστες αναμνήσεις του παρελθόντος σας, να αναζητάτε μέσω κοινωνικών δικτύων και επαφών με παλιούς φίλους.
Οι εκπλήξεις αυτής της εβδομάδας θα σας προκαλέσουν να ξεκινήσετε νέα πράγματα που θα αλλάξουν την κατεύθυνση της εξέλιξής σας σε νέους ενδιαφέροντες τομείς και γνώσεις.

Παρθένος

(Αύγουστος 23 – Σεπτέμβριος 22)

Αν γεννηθήκατε με το ζώδιο του Παρθένου αυτή την εβδομάδα, θα φέρει την προσοχή σας σε ένα σημαντικό γεγονός που αφορά ένα αγόρι ή έναν νεαρό. Αν πρόκειται για ένα άτομο από την οικογένειά σας: γιος, εγγονός, αδελφός, ανιψιός κ.λπ., είναι πιθανότατα η εκπαίδευση, η καριέρα του ή η ανάπτυξη ταλέντων.

Η εβδομάδα θα είναι καλή για την επαγγελματική σας ανάπτυξη. Θα έχετε πλέον περισσότερες ευθύνες και καθήκοντα, μια ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητες και τις ικανότητές σας, να προστατέψετε ένα σημαντικό έργο ή μια ιδέα και ούτω καθεξής. Αυτό θα είναι μια καλή στιγμή για να αναζητήσετε μια νέα θέση εργασίας ή να μάθετε νέες δεξιότητες. Τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να αφιερώσετε χρόνο για να λύσετε τα προβλήματα στο σπίτι, τις εσωτερικές αλλαγές, τα νέα έπιπλα ή τον εξοπλισμό σας και πολλά άλλα. Εάν έχετε τη δική σας επιχείρηση τώρα μπορείτε να επενδύσετε σε νέα μηχανήματα, εργαλεία και άλλα σημαντικά πράγματα για την επιχείρησή σας.

Συναισθηματικά, δεν θα είστε σταθεροί αυτήν την εβδομάδα λόγω του υψηλότερου φόρτου εργασίας σας και λόγω της μεγαλύτερης ευαισθησίας σας. Ο ανεπαρκής ελεύθερος χρόνος και η ψυχαγωγία θα επηρεάσουν αρνητικά τη φυσική σας κατάσταση. Το πρόβλημα αυτό την εβδομάδα θα προκληθεί από σκόπιμες ή παράλογες ενέργειες και λόγια άλλων ανθρώπων.

Η εβδομάδα υποδηλώνει ένα σημαντικό γεγονός ή νέα σχετικά με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα από την οικογένειά σας ή από στενούς φίλους. Αυτή την εβδομάδα θα λάβετε τουλάχιστον μία προσκεκλημένη προσκεκλημένη ή θα προσκαλέσετε επισκέπτες στο σπίτι σας.

Ζυγός

(Σεπτέμβριος 23 – Οκτώβριος 22)

Εάν γεννηθήκατε με το ζώδιο του Ζυγού, μπροστά σας είναι μια εβδομάδα στην οποία θα πρέπει να συμμορφώνεστε με τις επιθυμίες ή τα σχέδια ενός άνδρα από την οικογένεια ή τον συνάδελφό σας (διευθυντή) στο χώρο εργασίας σας.

Οι αποφάσεις ενός ανθρώπου από την οικογένειά σας ή από την εργασία σας θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στα προσωπικά σας σχέδια ή προσδοκίες. Αυτή την εβδομάδα θα είστε προσεκτικοί σχετικά με τις νέες επαφές σας και ίσως να είστε και εχθρός (κάτι που είναι ασυνήθιστο για τη φύση σας). Κατά πάσα πιθανότητα, κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα εστιάσετε πάρα πολύ σε οικογενειακά ή επαγγελματικά προβλήματα, τα οποία δεν θα επιλυθούν πιο εύκολα: αντίθετα. Ένα μικρό βότσαλο μπορεί να μοιάζει με βράχο.

Η κλίση σας στην υπερβολή ή στον πανικό θα σας βλάψει μόνο. Μερικά από τα προβλήματά σας θα εκκαθαριστούν αυτή την εβδομάδα, αλλά άλλα θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο, επειδή εξαρτώνται από τις ενέργειες και τις αποφάσεις των άλλων ανθρώπων. Το καλό για αυτή την εβδομάδα είναι ότι μπορείτε να καθαρίσετε το χάος στις σκέψεις και τα σχέδιά σας και θα είστε σε θέση να εστιάσετε στην υλοποίηση ενός συγκεκριμένου στόχου (τουλάχιστον για τώρα).

Η εβδομάδα υποδηλώνει μικρές εισπράξεις από μετρητά. Μετά από όλα, αυτές οι επτά ημέρες θα είναι μια σημαντική στιγμή για εσάς, ακόμα κι αν δεν αντιμετωπίζετε κάποια ειδικά γεγονότα. Αόρατοι σε σας, αλλά ορατά στο σύμπαν αλληλεπικαλύπτονται, ένα προς ένα, διαφορετικά γεγονότα που θα σας εκπλήξουν μια μέρα με μια απροσδόκητη εμπειρία.

Σκορπιός

(Οκτώβριος 23 – Νοέμβριος 21)

Αν γεννηθήκατε με το ζώδιο του Σκορπιού αυτή την εβδομάδα, θα τείνετε να περιμένετε λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο και να ακολουθείτε προσεκτικά τις ενέργειες άλλων ανθρώπων πριν πάρετε οποιοδήποτε μέρος ή παρεμβαίνοντας με οποιονδήποτε τρόπο. Η εκκρεμούσα θέση σας μπορεί να είναι μια σοφή απόφαση από την πλευρά σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όμως, μπορεί να γίνει αντιληπτή από άλλους ως εκδήλωση αναποφασιστικότητας ή έλλειψης σαφούς θέσης (όταν πρόκειται για την ανάπτυξη συγκρούσεων) κ.λπ. Έτσι μπορείτε να προτρέψετε άλλους να σχολιάσουν ανακριβώς τη παθητικότητά σας, να σας εμπλακούν σε κάποια ίντριγκα ή ψεύτικα νέα.

Η αγάπη σας θα είναι ξεκάθαρη και δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή. Ίσως χρειαστεί να φροντίσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο εάν έχει πρόβλημα υγείας ή να σας βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές.

Αυτή την εβδομάδα, η υγεία σας θα απαιτήσει επίσης φροντίδα και προσοχή. Μην παραβλέπετε τις ασθένειες και μην διακόπτετε τη θεραπεία που έχει ήδη ξεκινήσει. Αυτή την εβδομάδα σας παρουσιάζει περισσότερες υποχρεώσεις ή γεγονότα που σχετίζονται με μια γυναίκα. Ένα επιχείρημα με μια γυναίκα μπορεί να φέρει παλιές συγκρούσεις, αντιφάσεις και δυσάρεστες αναμνήσεις. Μπορεί να υπάρχει και ανταλλαγή προσβολών ή κατηγοριών.

Τοξότης

(Νοέμβριος 22 – Δεκέμβριος 21)

Αν γεννηθήκατε με το ζώδιο του Τοξότη, είναι μια εβδομάδα ευνοϊκή για να ταξιδέψετε, να αναπτύξετε παλιές και νέες επαφές με ανθρώπους από διαφορετικές πόλεις, χωριά και χώρες. Τώρα θα έχετε την επιθυμία να επικοινωνήσετε με ολόκληρο τον κόσμο (αν είναι δυνατόν).
Αυτή την εβδομάδα θα είναι μια καλή στιγμή για να οργανώσετε και να προετοιμάσετε ένα επερχόμενο ταξίδι, ειδικά εάν είναι στο εξωτερικό ή με παραμονή μεγαλύτερης διάρκειας.
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ελπίδα ότι θα είστε σε θέση να κάνετε πολλή δουλειά και να έχετε την ενέργεια και το χρόνο να το κάνετε. Οι οικονομικοί πόροι για τον καθένα θα είναι διαφορετικοί. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα είναι ένας επιτυχημένος και εποικοδομητικός χρόνος για εσάς και ελπίζω ότι θα το χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν πληρέστερα και ορθολογικά, χωρίς να σκοντάφτετε ασήμαντα πράγματα …
Τώρα θα μπορείτε να βρείτε μια διέξοδο από δύσκολες καταστάσεις, λύσεις σε πολύπλοκα προβλήματα και πολλά άλλα. Θα είστε προσωπικά φιλικοί με τους ανθρώπους που θα είστε σε επαφή με. Στην ερωτική ζωή σας, θα είναι εύκολο να επιτευχθεί αρμονία και κατανόηση. Συχνότερες συναντήσεις με φίλους, γείτονες ή συντρόφους είναι πιθανό.
Οι νέες γνωριμίες θα είναι ενδιαφέρουσες αυτήν την εβδομάδα, επειδή θα είναι με περίεργα και σπάνια άτομα στην κοινωνία (που ασχολούνται με ασυνήθιστες δραστηριότητες, συμφέροντα ή καθεστώς). Φυσικά, θα έχετε κάποιες δύσκολες στιγμές σε αυτή την σχεδόν ειδυλλιακή εβδομάδα και θα σχετίζονται με απροσδόκητες αγχωτικές καταστάσεις διαφορετικής φύσης.

Αιγόκερως

(Δεκέμβριος 22 – Ιανουάριος 19)

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω προτού να είναι μια εβδομάδα σημαντικών αποφάσεων ή αλλαγών. Μη φοβάστε νέα πράγματα στη ζωή σας. Μη φοβάστε να είστε υπομονετικοί ή να χτίζετε ξανά και ξανά. Αυτή είναι η διαδικασία εξέλιξής σας και μην την πάρετε ενάντια σε αυτήν. Αυτή θα είναι μια καλή εβδομάδα για δικαστήρια ή αγωγές.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα έχετε επείγουσες δεσμεύσεις σχετικά με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο στην οικογένειά σας. Αν η δουλειά σας σχετίζεται με παιδιά, θα έχετε πλέον τη δυνατότητα να λάβετε σημαντικά αποτελέσματα.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική για την προετοιμασία και την υλοποίηση σημαντικών εργασιών και σχεδίων για το σπίτι σας ή με ένα σπίτι που ανακαινίζετε ή κατασκευάζετε. Ορισμένες αλλαγές και επιτυχημένες ενέργειες είναι δυνατές σε αυτό το σχέδιο. Σε μεγάλο βαθμό, η εβδομάδα θα είναι επίσης επωφελής για τις οικογενειακές υποθέσεις ή τις υποχρεώσεις σας, είτε σχετίζονται με ανθρώπους της δικής σας οικογένειας είτε με συγγενείς στη μητέρα ή την πατρική γραμμή.

Υπάρχουν πιθανά γεγονότα σχετικά με την αφοσίωση, το γάμο, τα γενέθλια, την επέτειο και άλλα. Θα είναι πλέον σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να αναφέρετε, να εξισορροπήσετε και να σχεδιάσετε τους οικονομικούς σας πόρους, ειδικά εάν έχετε καθυστερημένες πληρωμές και υποχρεώσεις. Το παρελθόν σας, ούτως ή άλλως, θα σας υπενθυμίζει τον εαυτό σας, ειδικά αν έχετε «εκκρεμή» ζητήματα.

Υδροχόος

(Ιανουάριος 20 – Φεβρουάριος 18)

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Υδροχόου μπροστά σας, είναι μια εβδομάδα κατά την οποία θα έχετε περισσότερες οικονομικές δεσμεύσεις που σχετίζονται με τον προσωπικό σας προϋπολογισμό, τα οικογενειακά εισοδήματα και τα έξοδα, καθώς και με διάφορα τραπεζικά ή φορολογικά ιδρύματα. Τώρα θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, να κανονίσετε μια καλύτερη σύμβαση αμοιβής και πολλά άλλα.

Αυτή την εβδομάδα, θα ξεκαθαρίσετε μάλλον καθυστερημένα καθήκοντα, συνειδητοποιήσετε καθυστερημένες ή ξεχασμένες ιδέες και σχέδια και πολλά άλλα.

Τώρα προσέξτε την κλοπή στο σπίτι σας, στο χώρο εργασίας σας ή όταν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο. Μια κλοπή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να περιλαμβάνει τα υπάρχοντά σας, προσωπικές πληροφορίες ή αλληλογραφία.

Οι δυσάρεστες ειδήσεις μπορεί να σας ενοχλούν, ειδικά αν έχει μια σύνδεση με κάποιον που γνωρίζετε καλά.

Αυτή την εβδομάδα, πολλοί θα έχουν δεσμεύσεις για την ιδιοκτησία αποθανόντων συγγενών, συντάξεων επιζώντων, διαθηκών ή παρόμοιων πράξεων. Αυτό θα είναι μια σημαντική στιγμή για συνομιλίες με ανθρώπους που μας έχουν αφήσει (εάν έχετε ένα αξιόπιστο μέσο) ή μέσω των προσωπικών σας ονείρων.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλές εκδηλώσεις θα σας κάνουν να σκεφτείτε κάποιες μεταμορφώσεις στη δική σας ζωή ή στη ζωή των στενών συγγενών και φίλων σας. Τώρα θα είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί με τα σχόλιά σας, τι λέτε και σε ποιον. Οι εκπλήξεις αυτής της εβδομάδας δεν θα αποτύχουν, αντίθετα μπορεί να είναι σχεδόν καθημερινές. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα συναντήσετε μια ποικιλία προτάσεων, προσκλήσεων, τηλεφωνημάτων και πολλά άλλα.

Ιχθείς

(Φεβρουάριος 19 – Μάρτιος 20)

Αν γεννηθήκατε με το ζώδιο των Ιχθύων αυτή την εβδομάδα, θα αναγκασθείτε να αλλάξετε ορισμένα από τα σχέδιά σας και να εστιάσετε σε συγκεκριμένα γεγονότα ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα σχετίζονται με την εκπαίδευση, την καριέρα και την ανάπτυξή τους, αλλά φυσικά όλα είναι δυνατά.

Αυτή την εβδομάδα, θα είστε σε θέση να παρουσιάσετε τον εαυτό σας στον εργασιακό σας χώρο, να εδραιώσετε τη θέση σας ή να αναλάβετε νέα καθήκοντα και δεσμεύσεις.

Η εβδομάδα θα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά ή να αναζητήσετε μία. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, η προσοχή σας θα αφορά επίσης θέματα οικιακής χρήσης, επισκευές στο σπίτι ή μετεγκαταστάσεις, βελτιώσεις με νέα έπιπλα ή εξοπλισμό και πολλά άλλα.

Συναισθηματικά, δεν θα είστε πάντα σε καλή κατάσταση. Με ή χωρίς ευκαιρία μπορεί να πέσετε σε μελαγχολία, θλίψη που αφορά το παρελθόν ή κάποιο άτομο, ήπιες καταθλιπτικές καταστάσεις κλπ.

Ένα απροσδόκητο γεγονός που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια νέα γυναίκα μπορεί να σας κάνει να πηγαίνετε ξαφνικά κάπου ή να ταξιδέψετε. Αυτή την εβδομάδα, σίγουρα θα έχετε περισσότερες επαφές, επισκέψεις σε διαφορετικά ιδρύματα ή στο σπίτι των συγγενών και των φίλων σας.

[td_smart_list_end]

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
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
ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
Αφήστε την κριτική σας:
5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 5 reviews)
Exit mobile version