Οι προβλέψεις της εβδομάδας 02-08 Ιουλίου 2018 – Ωροσκόπος και Ζώδια

0
42029
11. Ταύρος

(Απρίλιος 20 – Μάιος 20)

Αν γεννηθήκατε με το ζώδιο του Ταύρου, μπροστά από σας είναι μια εβδομάδα κατά την οποία θα συμμετάσχετε σε διάφορα οικονομικά έγγραφα ή θα λάβετε χρήματα μέσω εγγράφου, απόδειξης κ.λπ. Με πολλούς τρόπους, η εβδομάδα για εσάς θα είναι ευεργετική για τις οικονομικές υποθέσεις σας. Οι δυσάρεστες ειδήσεις, ωστόσο, μπορούν να δημιουργήσουν απροσδόκητο άγχος, την ανάγκη να ταξιδέψουν κάπου ή να πάνε στο σπίτι κάποιου.

Αυτή την εβδομάδα, δεν πρέπει να υπερβείτε τις δυνατότητές σας, οικονομικά και συναισθηματικά. Μείνετε σταθερά στο έδαφος, επειδή αυτός είναι ο τρόπος αυτοσυντήρησής σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα λάβετε μια πρόσκληση ή μια προσφορά που δεν θα επιλέξετε. Οι νέες επαφές και οι γνωστοί σας θα είναι με ανθρώπους πολύ παρόμοιοι με εσάς, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες στην επικοινωνία σας. Γενικά, να είστε πιο τακτικοί στη σχέση σας με τους ανθρώπους που γεννιούνται κάτω από το σημάδι του Αιγόκερου, του Ταύρου ή του Παρθένου.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική για εσάς γιατί θα πρέπει τώρα να χτίσετε τη βάση πάνω στην οποία θα πρέπει να ρυθμιστούν οι ενέργειές σας για την επόμενη εβδομάδα για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτή την εβδομάδα θα είναι το αρχικό νήμα της ανάπτυξης σημαντικών σχεδίων ή δεσμεύσεων που θα λήξουν την επόμενη εβδομάδα ή λίγο αργότερα.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
Αφήστε την κριτική σας:
5
5.0 rating
5 out of 5 stars (based on 5 reviews)