Οι προβλέψεις της εβδομάδας 02-08 Ιουλίου 2018 – Ωροσκόπος και Ζώδια

0
42035
12. Κριός

(Μάρτιος 21 – Απρίλιος 19)

Εάν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Κριού, οι προσδοκίες σας για αυτήν την εβδομάδα θα είναι για πιο ευχάριστες εμπειρίες με αγαπημένους ή σημαντικούς ανθρώπους. Εάν έχετε ολοκληρώσει κάποιες προπαρασκευαστικές εργασίες εγκαίρως, αυτή την εβδομάδα θα είστε σε θέση να βασίζεστε στην επιτυχία στην εργασία ή στην εργασία σας.

Η αγάπη σας δεν θα είναι βαρετή, αλλά τα συναισθήματα θα πρέπει να αμφισβητηθούν και από τις δύο πλευρές. Μην περιμένετε μόνο ο σύντροφός σας να δημιουργήσει στιγμές διασκέδασης ή ευχάριστες στιγμές. Η εβδομάδα θα είναι καλή για νέους γνωστούς, αλλά δεν τους επιβαρύνετε με σοβαρές προσδοκίες από την αρχή.

Οι συγκρούσεις αυτής της εβδομάδας μπορεί να προκληθούν σκόπιμα για να σας καταστήσουν άθλια ή να προκαλέσετε ταλαιπωρία, απώλεια, κατάθλιψη. Εναπόκειται σε σας αν θα αγνοήσετε τέτοιες προκλήσεις ή θα βρείτε έναν διπλωματικό τρόπο να βγείτε από μια παρόμοια κατάσταση. Οι οικογενειακές δεσμεύσεις σας θα είναι περισσότερες και δεν θα πρέπει να καθυστερούν. Δεν θα κερδίσετε τίποτα με αυτό, και η απώλεια ή η απογοήτευση δεν αποκλείεται.

Η εβδομάδα σηματοδοτεί ένα σημαντικό γεγονός οικογενειακού χαρακτήρα. Συνολικά, αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρουσα, με αξιοσημείωτα γεγονότα και ισχυρές συναισθηματικές εμπειρίες. Να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια νέα ιδέα ή μια ευκαιρία. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα παρακολουθήσετε τουλάχιστον μία συνάντηση ή μια ωραία συγκέντρωση.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
Αφήστε την κριτική σας:
5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 5 reviews)