Ωροσκόπος και Ζώδια – Οι προβλέψεις της εβδομάδας 11-17 Ιουνίου 2018

0
11776

12. Κριός

Το νέο φεγγάρι της Τετάρτης θα φέρει αρμονικές σχέσεις με τους φίλους και την οικογένειά σας που θα διαρκέσει έως και τέσσερις εβδομάδες. Θα φέρει πιο ισορροπημένα συναισθήματα με λιγότερες ανησυχίες. Αυτή η νέα σελήνη φέρνει καλή τύχη, διαρκής ευτυχία και προστασία για εσάς και τους αγαπημένους σας. Δίνει δύναμη, ενέργεια, οργανωτικές ικανότητες, κοφτερό μυαλό και καλή μνήμη. Φέρνει επίσης φίλους, πολύτιμα δώρα και αγάπη απο αξιοσέβαστες γυναίκες. Είναι ένα ιδιαίτερα καλό νέο φεγγάρι για να ξεκινήσετε ένα καινούριο έργο.

Από την Πέμπτη έως και το Σάββατο ευνοεί τη σκληρή νοητική εργασία, πιθανώς καλύτερα να την κάνετε από μόνοι σας. Η μεταφορά και η επικοινωνία των σχεδίων και των ιδεών σας θα μπορούσε να γίνει δύσκολη λόγω αρνητικών σκέψεων και παρεξηγήσεων. Όταν μελετάτε ή οργανώνετε τις σημειώσεις σας, δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες. Θα ήταν πιο συνετό να αποφεύγετε σημαντικές διαπραγματεύσεις και να αναζητάτε εμπιστευτικές επαγγελματικές συμβουλές εάν συμμετέχετε σε συμβάσεις, επιχειρηματικά ή νομικά θέματα. Είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, οι συζητήσεις που έχετε τώρα είναι πιθανόν να έχουν σοβαρό χαρακτήρα.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

[wp-review id=”1218″]

Περίληψη
Ωροσκόπος - Οι προβλέψεις της εβδομάδας
Όνομα Άρθρου
Ωροσκόπος - Οι προβλέψεις της εβδομάδας
Περιγραφή
Μάθετε τι σας επιφυλάσσουν οι πλανήτες αυτή την βδομάδα. Επαγγελματικές προβλέψεις από καταξιωμένους επιστήμονες στον χώρο της αστρολογίας.
Συγγραφέας
Όνομα Εκδότη
Πως Να
Λογότυπο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − 2 =