Καλυτεροι τοποι για διακοπες 2018 – Καλοκαιρινοι προορισμοι

0
3774

Θέλετε να επισκευτείτε τις παραλίες, μια νέα πόλη με γρήγορο ρυθμό ή ακόμα και να απολαύσετε την απλή ζωή στη ύπαιθρο; Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να οργανωθείτε. Αν ψάχνετε για κάποια έμπνευση ή ιδέες για την μεγάλη απόδραση σας, τοτε μπορούμε να βοηθήσουμε. Έχουμε συντάξει για εσάς μια λίστα με 10 από τους πιο καυτούς θερινούς προορισμούς για το 2018. Διαβάστε “Καλυτεροι τοποι για διακοπες 2018;”.

9Βρότσλαβ, Πολωνία

Καλυτεροι τοποι για διακοπες 2018 - Καλοκαιρινοι προορισμοι, Wroclaw diakopes, Wroclaw διακοπες
Βρότσλαβ, Πολωνία

Αυτή η όμορφη πόλη, που ονομάζεται «πολωνική Βενετία», περιβάλλεται από κανάλια και είναι διάσπαρτη με περισσότερες από 120 γέφυρες που συνδέουν 12 υπέροχα νησιά (μεταξύ των οποίων και το νησί της Καθεδρίνης).

Θα γοητευτείτε από την απίστευτη γοητεία του Βρότσλαβ, την πλατεία της αγοράς “Rynek”, τις δύο δημοτικές αίθουσες, την πλατεία της αγοράς αλατιού, την αγορά λουλουδιών, το όμορφο Πανεπιστήμιο, την καλυμμένη αγορά, την όμορφη αρχιτεκτονική της αίθουσας Centeniall, κήπος.

Φαντάζεσαι ένα καλό γεύμα; Κάντε ένα διάλειμμα στο “Piwnica Świdnicka”: είναι το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο! Περπατήστε στο “Ostrów Tumski”, το παλαιότερο τμήμα του Wroclaw και εμπίπτουν στην περίοδο της ιστορικής πόλης.

Ρίξτε μια ματιά πιο προσεκτικά και προσέξτε προσεκτικά: Το Βρότσλαβ είναι διάστικτο με εμβληματικούς νάνους. Είναι όλοι διαφορετικοί! Προσπαθήστε να τα βρείτε όλα: υπάρχουν 350 από αυτά στην πόλη και υπάρχουν νέα αυτά κάθε χρόνο!

Μην χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τα καλύτερα του Βρότσλαβ, τους κατοίκους του! Είναι ζεστοί και φιλικοί και θα μοιραστούν την αγάπη τους για την πόλη τους και τους κρυμμένους πολύτιμους λίθους.

Μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές προσφορές για Βρότσλαβ μέσω της Booking.com με οποιοδήποτε προϋπολογισμό.

Καλυτεροι τοποι για διακοπες 2018ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 5 =