Τα 8 καλύτερα μικρά αυτοκίνητα 2018 – Νέα Μοντέλα

0
701

Τα μικρά αυτοκίνητα έχουν πολύτιμα πλεονεκτήματα για τους στενούς δρόμους και τους στενούς χώρους στάθμευσης που έχουν προκύψει από τον πάλιο σχεδιασμό των πόλεων που ξεκίνησε όταν τα άλογα και τα καροτσάκια εξακολουθούσαν ο κύριως τρόπος μεταφοράς. Επίσης, τα μικρά αυτοκίνητα έχουν εξελίχθεί τα τελευταία χρόνια για να αντιμετωπίστεί η συμφόρηση της ζωής στην πόλη. Έχουμε μαζέψει για σας τα 10 πιο δημοφιλή μικρά αυτοκίνητα για το 2018. 

7Φόρτ Φόκους

καλύτερα μικρά αυτοκίνητα 2018, kalitera mikra autokinita 2018,
Ford Focus 2018

Το νέο αυτοκίνητο της Φορτ είναι η τέταρτη γενιά του δημοφιλούς χάτσμπακ της εταιρείας, το οποίο πρωτοεμφανίστηκε το 1998 ως αντικαταστάτης του Escort.

Ο σχεδιασμός είναι πιο κομψός από το προηγούμενο Focus. Έχει μια σιλουέτα που είναι πιο κοντά στο Volkswagen Golf και το Peugeot 308, παρά στο MPV (Multi-Purpose Vehicle) της προηγούμενης γενιάς Focus. Το νέο Focus διαθέτει ένα ευρύχωρο εσωτερικό και είναι γεμάτο με τεχνολογία ή οποία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο τους ανταγωνιστες της.ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Αφήστε την κριτική σας:
3.5
3.5 rating
3.5 out of 5 stars (based on 13 reviews)

Περίληψη
Τα καλύτερα μικρά αυτοκίνητα 2018
Όνομα Άρθρου
Τα καλύτερα μικρά αυτοκίνητα 2018
Περιγραφή
Τα μικρά αυτοκίνητα έχουν πολύτιμα πλεονεκτήματα για τους στενούς δρόμους και τους στενούς χώρους στάθμευσης που έχουν προκύψει από τον πάλιο σχεδιασμό των πόλεων που ξεκίνησε όταν τα άλογα και τα καροτσάκια εξακολουθούσαν ο κύριως τρόπος μεταφοράς.
Συγγραφέας
Όνομα Εκδότη
Πως Να
Λογότυπο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 4 =