Τα 8 καλύτερα μικρά αυτοκίνητα 2018 – Νέα Μοντέλα

0
1337

Τα μικρά αυτοκίνητα έχουν πολύτιμα πλεονεκτήματα για τους στενούς δρόμους και τους στενούς χώρους στάθμευσης που έχουν προκύψει από τον πάλιο σχεδιασμό των πόλεων που ξεκίνησε όταν τα άλογα και τα καροτσάκια εξακολουθούσαν ο κύριως τρόπος μεταφοράς. Επίσης, τα μικρά αυτοκίνητα έχουν εξελίχθεί τα τελευταία χρόνια για να αντιμετωπίστεί η συμφόρηση της ζωής στην πόλη. Έχουμε μαζέψει για σας τα 10 πιο δημοφιλή μικρά αυτοκίνητα για το 2018. 

8Άουντι Α3

Audi A3 2018

Έφυγαν οι μέρες που τα μικρά αυτοκίνητα ήταν σε δέυτερη μοίρα. Το A3 είναι ένα τέλειο παράδειγμα της ποιότητας της τεχνολογίας, του σχεδιασμού, της αποτελεσματικότητας και των εκλεπτυσμένων τρόπων οδικής συμπεριφοράς που μπορεί να προσφέρει ένα μικρό αυτοκίνητο. Σε σεντάν και καπριολέ, το A3 ξεκινάει με έναν κινητήρα τούρπο 1,8 λίτρων το οποίο είναι αρκετό για το 95% του κόσμου. Για αυτούς που αναζητούν μεγαλύτερες επιδόσεις έχουν επίσης την επιλογή του Sportback E-tron, ενός υβριδικού hatchback ή της υψηλής απόδοσης S3, η οποία αναμιγνύει 292 ίππους με σύστημα τετρακίνησης. ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Αφήστε την κριτική σας:
3.5
Rated 3.5 out of 5
3.5 out of 5 stars (based on 17 reviews)

Περίληψη
Τα καλύτερα μικρά αυτοκίνητα 2018
Όνομα Άρθρου
Τα καλύτερα μικρά αυτοκίνητα 2018
Περιγραφή
Τα μικρά αυτοκίνητα έχουν πολύτιμα πλεονεκτήματα για τους στενούς δρόμους και τους στενούς χώρους στάθμευσης που έχουν προκύψει από τον πάλιο σχεδιασμό των πόλεων που ξεκίνησε όταν τα άλογα και τα καροτσάκια εξακολουθούσαν ο κύριως τρόπος μεταφοράς.
Συγγραφέας
Όνομα Εκδότη
Πως Να
Λογότυπο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + nine =