Τα πιο έξυπνα και πρωτότυπα δώρα για το σπίτι

1
14011
9. Εύκολο στράγγισμα ζυμαρικών

  • ΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ – Μην την πάθετε με τον κατώτερο σχεδιασμό και την ποιότητα των απομιμήσεων, μόνο ο πωλητής Home N’ Goods φέρει το αρχικό Snap n’ Strain σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από την κουζίνα
  • ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ – Τα ειδικά σχεδιασμένα κλιπ θα ταιριάζουν σχεδόν σε όλες τις κατσαρόλες, τα τηγάνια και τα κύπελλα, μικρά και μεγάλα
  • ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ ΧΩΡΟΥ- Μικρό, συμπαγές φίλτρο που είναι εύκολο στη χρήση και αποθηκεύεται σε ένα τέταρτο του μεγέθους του παραδοσιακού σουρωτήρι. Μεγάλη όταν εργάζεστε με περιορισμένο χώρο μετρητή.
  • ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΓΕΣ- Εντελώς δωρεάν BPA, Πλυντήριο πιάτων ασφαλές και FDA εγκριθεί. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, μόνο το αρχικό φίλτρο Snap’n θα έχει την αντοχή να διαρκεί για πολλά χρόνια. Θα αντέξει το τέντωμα βαρύτερων φαγητών όπως οι πατάτες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ALIEXPRESS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΗ AMAZON

exsipna kai prototipa dora, έξυπνα και πρωτότυπα δώραΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
Αφήστε την κριτική σας:
4.3
4.3 rating
4.3 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Περίληψη
Τα πιο έξυπνα και πρωτότυπα δώρα για το σπίτι
Όνομα Άρθρου
Τα πιο έξυπνα και πρωτότυπα δώρα για το σπίτι
Περιγραφή
Τα πιο έξυπνα και πρωτότυπα δώρα για το σπίτι. Εχουμε μαζέψει μερικές μοναδικές εφευρεσεις που θα κάνουν την ζωή σας στο σπίτι πιο εύκολη απο ποτέ. Μπορείτε να τις κάνετε και δώραστα αγαπημένα σας πρόσωπα που σιγουρα θα τα εκτιμήσουν. exsipna kai prototipa dora.
Συγγραφέας
Όνομα Εκδότη
Πως Να
Λογότυπο

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 14 =